how I feel about you now.

Suck, måndag igen. har varit en härlig helg - i fredags öppnade m en vinflaska och sa "gå och duscha, vi ska ut", vilket resulterade i class-middag och grandutgång. på grand mötte vi upp emily med sällskap, väldans trevligt, och jag tror inte jag dansat så mycket i hela mitt liv. på väg hem blödde mina fötter och m blev kinkig för att jag vägrade ta på mig skorna igen, de hämtade inte sig på två dygn. tack för en härlig kväll, har inte haft så roligt på evigheter!
lördagen spenderades i sängen: sov till halv två, käkade frukost  och gick sen och lade oss igen för att vakna tre timmar senare och börja göra mat. halv tio käkade vi middag, sen pang i säng igen. sociala typer, de där.
och så söndag, som bjöd på åhus-besök för min del och formel 1 för m:s, därpå en grym middag och sen arn på bio med underbara emily.
nu är det som sagt ny vecka igen, få se vad den kan bjuda på. passar tellme idag, ska snart få tummarna ur och börja göra oss iordning för en runda på stan. imorgon blir det nog kontoret igen för lite jobb. en tur till farmor ska hinnas med, jobb på torsdag och sen förhoppningsvis ännu en runda till ikea med m.
hösten är på väg!


RSS 2.0