jag flyttar gränsen så långt det går.

23 april.
tänka sig att det redan har gått 3 år. helt fantastiskt. och den 12 maj är det hela tre år sedan vi samlades i karlshamn, alla gamla ansikten och alla äckliga fotografer, hela tre år sedan vi satt och snyftade ikapp i kapellet, hela tre år sedan jag insåg att även sjödde kunde gråta.


image39

att allt kunde gå så fel.


see you walking by but you don't mean a thing.


           you could not live without me you said - so baby, how come you're not dead yet?


får jag vara ensam för länge fastnar jag bara i gamla tankar. inte bra. inte bra alls. kommit på att jag borde vara glad att jag fortfarande lever och har hedern någorlunda i behåll. somliga stunder har det nämligen varit nära att gå käpprätt åt skogen. någon gång om ännu längre tid ska jag gå igenom de minnena på riktigt och kanske komma fram till en slutsats. just nu är jag rädd att jag bara blir arg.

m är i färlöv, jag ska till tandläkaren snortidigt imorgon fastän jag egentligen har sovmorgon och ska alltså sova själv för första gången på jag vet inte hur länge. tiden fram till läggdags kommer dessutom bli seg och långdragen och dryg som sirap. kanske borde göra nåt absolut oväntat och städa garderoben? den muntliga stilanalysen på tio minuter i svenska c som jag med största sannolikhet ska genomföra imorgon är ju bara onödigt att börja på. aldrig hört talas om improvisation? annars är det ju ingen sport.
undrar hur mycket kläder jag har egentligen?


I'm just as human as a human can be.

nu är klockan halv elva och jag och madde har skippat svenska c.
igen.
blev osäkra på om vi skulle hålla vårt tal idag eller inte, och trots mina halvlama försök till att "amen kom igen nu, så har vi det done with sen" så slutade det alltså såhär. i datasalen på tredje våningen. sugna på ko-sanmat. as always.

jag har ont överallt.


det var riktigt tungt att lämna sängvärmen imorse vill jag berätta, särskilt efter att m kom tillbaka och lade sig efter att ha varit uppe en stund. visade sig att han skulle jobba i araslöv under dagen och därför inte började förrän åtta. mysigt, men farligt. först mobbade han mig för att jag tog upp hela 1.60sängen alldeles själv, sen somnade jag om i ren protest och vaknade kvart i åtta. 08.05 går bussen. 10 minuter tar det att gå till bussen. bussen är aldrig sen.
förutom idag.
så. jävla. klart.


mikaela: - alltså, jag trodde inte vi skulle ha nationella så jävla länge.
madde: (helt förstörd) - NEJ JAG VET! det är typ ett halvt dygn!!
madde, jag gillar dig.



du tillhör allt det där som jag älskar att tänka på.

jag älskar csn. jag älskar csn. jag ÄLSKAR csn.
studieskuld, here I come.




talk to me baby.

gaaah. nu ska jag ringa csn och säga: "hejsan, ge mig pengar?". jag har nämligen nåt som kanske kan liknas vid en framtidsplan i huvudet, kanske kanske kanske. iallafall med lite fantasi. håll tummarna nu.

you can never leave.

jag är jättesjuk och jag känner mig som en klubbad säl och jag har bott i färlöv hur länge som helst och jag är jättesjuk och mamma fyller år idag och michaela fyllde minsann 20 igår och det firade vi i lördags efter en fredagskväll och natt som gick sådär och jag mår skit och jag har ont i hela kroppen och kallsvettas och har skyhög feber och jag knarkar värktabletter och jag tar ALDRIG värktabletter och jag är bara så himla sjuk.

you can check out anytime you like.

a hoppade. 

somliga testar bungyjump, fallskärm eller skydiving.

somliga bara hoppar.


jag undrar vad han tänkte.


I just want what is mine.

härlig vecka, den här också. tiden går så jävla fort nu, och idag har jag hämtat min balinbjudan och imorgon är det första provningen på klänningen hos farmor. gah.

är hemma på evavägen och vänder, ska snart tillbaka till färlöv. känns som om jag flyttat dit den här veckan, har inte varit hemma på evigheter. m är jättesjuk, vilket kanske inte är så trevligt, kommer antagligen också bli smittad, men vad gör man inte? hoppas verkligen han mår lite bättre ikväll, får väl hitta på nåt att överraska det lilla livet med.
annars är det inte mycket som har hänt, var på nova häromdagen och blev faktiskt en studentklänning, en vårjacka och ett par pumps rikare - sånt gillar vi - och gårdagen spenderades med amelie, fia och m i staden. lite härligt tjejsnack medan m fick massage, var väldigt längesen sist och sånt behöver man faktiskt emellanåt.
imorgon blir det dessutom ännu mer av den varan - middag hos josse och anders, utan anders, med alla de andra tjejsnackbrudarna. väldans trevligt, jag hoppas på en mycket trevlig kväll!

nu blir det dusch och pack innan snabbstäd och buss tillbaks till landet.
ledig i helgen - underbart!

RSS 2.0