I hear the laughter, I taste the tears.

helt fantastiskt. att den ende utbildningen man faktiskt är sjukt på ligger så långt bort åt fanders i NORRLAND av alla ställen!
makalöst. absolut makalöst.
trodde ändå att de skulle vara ganska lika, same shit different day liksom, men icke.

jäklar också.

I can do anything for you.

long time no seeing. kanske lika bra, jag har helt enkelt haft bättre saker för mig. som en helmysig påsk tillexempel. har haft världens härligaste dagar med alldeles för lite gjort. skärtorsdagen passade jag thelma, långfredagen käkade jag och tjejerna på class i snöoväder, sen nobbade mikaela utgång pga feber och pengabrist och blev upphämtad till färlöv istället. påskafton spenderades i metropolen åraslöv hos m:s moster, kusiner och MASSA god mat, därpå björket och joddla (...) halva natten. påskdagen blev det staffanstorp hos faster lotta med bihang, vovve och MASSA god mat. annandagen var som alla andra annandagar, lämnade knappt sängen förutom framemot kvällningen, då det blev MASSA god mat igen. bantning nästa, ungefär. 
påsk är mysigt.

ikväll blir det tellmepassning igen innan det blir till att köra till yngsjö och tjejmiddag - trevligt! förhoppningsvis får jag nattsällskap också, men det är mycket som inte är säkert här i livet, och imorgon blir det bromölla och farfar.
tiden fram tills bussgång och barnpass ska spenderas på att leta utbildningar och eventuella framtidsjobb. wish me luck, för fan.


feels like summertime.

image38

"En mycket charmerande resort i Medelhavsarkitektur som delar faciliteter med systerhotellet Elounda Beach. Hotellet består av en huvudbyggnad, en flygel och ett par mindre byggnader samt bungalower. Allt omgärdat av en vacker trädgård och två mindre sandstränder. Perfekt strandläge! Hotellet har egen strand med solstolar, parasoller, strandbar och restaurang. Room service. Sällskapsrum med TV. Poolområde med saltvattenspool, separat barnpool, gratis solstolar och parasoller. Poolbar. Uppvärmd inomhuspool. Gym, bastu, turkiskt bad, massage och skönhetssalong. Många sportaktiviteter både på land och i vatten, mot avgift. Lekplats. Flera restauranger och barer med olika teman. Internet i receptionsområdet mot avgift. Konferensmöjligheter. Begränsad lokal trafik.

Modernt inredda superiorrum med många detaljer. Två separata sängar. Vissa superiorrum har förbindelsedörr och TV i badrummet. Terrass, balkong eller uteplats, vissa med sned havsutsikt. Bungalow finns med både superior- och deluxerum, där deluxe är något större. Bungalowerna är utspridda på området och har dubbelsäng. Terrass, balkong eller uteplats med havsutsikt. Familjerum med terrass, balkong eller uteplats. Alla rum har telefon och satellit-TV med musikkanaler. Minibar. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Möjlighet till internet mot avgift. Städning 7 ggr/vecka."


jag hade inte bangat.



när vinternatten närmar sig.

det är snorkallt ute och jag är ovän med pappa.
har redan planerat att bo hos m resten av veckan, så jag slipper åka hem. nej, jag vill inte åka hem.
ska iochförsig till staffanstorp på påskmiddag på söndag, får se till att tigga skjuts av syster. våga vägra sitta instängd i en bil med en far som hatar en.
ibland undrar jag vad papps skulle gjort om jag gjort nåt riktigt dumt. jag menar, hittills har han fått nåt slags bryt på småsaker, tänk om jag gjort nåt dumt på riktigt. blivit hemskjutsad av polisbil, hämtad i fyllecell, åkt fast för snatteri, knarkat... kraschat hans bil?
hm. jag tror inte ens jag vågar tänka på det.

nu ska jag slå ihjäl lite tid fram till fem, då tellme ska hämtas från dagis, sen blir det middag med syster och så storsängen på det. färlöv är ett jevvla bra ställe att rymma till. 
nu blir det till att kolla möjligheterna för utgång i helgen. vilka är på? kommer vara shweinmycket folk, men jag är sugen som fan. lite dans och lite alkohol, sen kan jag kanske köpa att det inte blir någon riktig påsk med bordsplacering, påskägg och fin dukning med gula påskfjädrar och påskris.


imorgon, gott folk, ska jag träffa emily!



and you're the air I need to breath.

puh! projektarbetet, mina vänner, är Inlämnat.
det känns... tomt.
äh, vem fan försöker jag lura? SÅ JÄVLA SKÖNT! äntligen slipper jag det, nu återstår bara betygssättandet, och det har jag redan gjort vad jag kunnat för att påverka. gött.
nu blir det färlöv resten av kvällen, storstora sängen och trevligt sällskap framför national treasure. jodå, vi ska se Film ikväll. jodå. hur lång tid det kommer ta innan det snarkas sött bredvid mig? tja, med paus - en halvtimme. and that's a bet.

imorgon - jobbjobbjobb. blä.

not guilty.

gaaah.
jag tror jag är klar med mitt projektarbete.
det känns lite läskigt.



när allt känns på rutin och redan gjort.

image37

den här lilla slinkan klarade sitt efterlängtade körkort idag.
grattis snygging!




en elegi för alla vägar som vi inte vandrat än.

religionsprov imorgon och pa-inlämning och radiosändning på fredag. nu är locket borta från örat och mikaela är fit for fight igen. två dagar räcker långt. hihi. GAAH.

lördagen var över lag väldigt trevlig, förutom en hel del missöden. jag blev slagen på, kallad "slamphora", tafsad på och bråkad med. min personliga favorit är missfostret till äckel som stod halvvägs in i bilen och vägrade flytta på sig när vi skulle köra. det slutade med att jag satt och skrek på honom efter att han sa åt mig att hålla käften.
sen körde jag mot enkelriktat.
idiot.


... sen kom m hem. och jag blev glad.

nu blir det till att åtminstone börja på mitt radioprogram, (jack kommer lönnmörda mig för nånting som egentligen är hans eget fel) komplettera projektarbetet så att ann kan sluta gnälla, plugga för provet och skriva bokrecensionen till anders. i helgen blir det jobb, och sen är det praktik och påsklov som gäller.
bara den här veckan är över.

ikväll blir det till att agera fylletaxi, m ska ut med cribbe och jag har lovat att köra. blir genast några extra timmar åt råplugg. det här ska nog gå bra.




stuck here with my pride.

my god, vad vi hade skoj igår! förfest ute hos anna efter att jag varit i malmö och köpt balklänningstyg, därpå skjuts in till biljard, där det shotades och dracks corona i vanlig ordning. vidare vart det class för hela slanten, dansade som galningar tills våra fötter kreverade. klockan tre fick jag lyxskjuts hem av ameliepappa, käpprätt i säng med ömma fötter, och så m:s härliga röst i telefonen i ett par timmar. somnade vid sex imorse.

ikväll ger vi oss på det igen. ska snart bort till anna och hämta bilen, ställde den där igår, sen blir det tillbaks till åhus, lite iordninggörande innan det blir hässleholm och schlager för hela kvällen. förfest hos vicky med alla underbaringar, väldans trevligt. blir dock en nykter tillställning för mikaela, som ska vara duktig och chaufför och grejer. stannar i hässlehåla inatt, tidigttidigt imorgon rullar nämligen tåget från åre in på hässleholms central, och DÅ mina vänner, DÅ ska jag stå på första parkett.
morgondagen ska alltså följaktligen spenderas inlåst med m för att ta igen en hel veckas saknad. imorgon är jag okontaktbar, så försök inte ens.
imorgonimorgonimorgon.


och jag lärde mig att krympa.

avslutade det skriftliga stilanalysprovet i svenska c igår, skönt. helt ledig idag, men ska ha en bokrecension inlämnad till anders imorgon och ett antal svenskauppgifter tills på fredag. måndag-tisdag-onsdag är det dags för projektarbetsredovisning, måste förbereda det i helgen och skriva om det tills nästa fredag, då det ska vara helt inlämnat. (min kära medbedömare är en jävla hagga och har fått för sig att jag kopierat hela arbetet.)
samma fredag är det också meningen att vi ska sända våra radioprogram, något som jag faktiskt började med men som jag också i agressiviteten och villan råkade radera. ska få ihop ett entimmeslångt radioprogram om svenska sekter, inkluderat ett "välgjort" reportage, minst en telefonintervju, live-prator, en gäst i studion och även lite musik. ska nog gå bra. andra delen i svenska c-stilanalysprovet, muntligt den här gången, ska även det bli av nästa vecka. sen att tord har gått under jorden och varken svarar på samtal eller mail (inte ens krismail à "tord, ring mig NUUUU, jag har nytt nummer, du har fått det minst tre gånger innan men du får det igen... RING MIG, jag svarar dygnet runt") är ju en helt annan sak.

åh, så ska vi ut på fredag. och på lördag. det blir skoj.

you might need somebody too.

jag har tänkt så mycket.


we're halfway to heaven.


nu ska jag skriva stilanalysprov i två timmar i svenska c. jävla svenska c. sen blir det iallafall köra inom gittes tygkälla på väg hem, hittas det inget tyg där blir det malmö med farmor på fredag. anyhow blir det farmor på onsdag, no matter what.
farmorfarmorfarmor. min farmor är bäst!


most of us have nothing to complain about.

fy bubblan vad det är synd om mig. nu ska jag kränga upp mitt kexchoklad, samt ringa m och tvinga honom att sjunga 'trasdockorna' så jag kan somna. jävla allt.

in your heartbeat I am home.

körde och lämnade finast vid hässleholms station i fredags. det var inte kul. inte kul alls. jag hatar åre.
tog bilen tillbaks och försökte hålla tillbaka tårarna - jag LOVAR att jag själv blev förvånad över hela min överdrivna separationsångest-grej, LOVAR! - och det dröjde fan i mig inte fem minuter innan jag fick ett sånt där "puttenuttnutt, saknar dig redan, pusselipuss, älskar dig, puttnutt"-sms. det var hemskt. det var hemskt att lämna honom på ett tåg som man bara visste skulle ta honom megalångt ifrån mig, det var hemskt att få låna hans bil och köra hela vägen hem alldeles ensam, det var hemskt att veta att man from now on bara inte KAN träffa honom på en miljon tid. försökte räkna efter hur länge vi hittills varit ifrån varandra som längst, kom fram till ungefär 14 timmar.
det var hemskt.


sen åkte jag hem, som det lilla pms-barn jag är, satte mig i soffan framför "monster" och grät som ett barn.

jag är inte så mycket för det här med avsked.



RSS 2.0