walk with me, please.

johanna är hemsk. eller, iallafall lite översocial. nu har jag snart väntat en hel jävla timme med henne, bara för att flickjäntan inte kan se till att passa busstider.
när hon äntligen kan se till att komma hem ska väl jag också bege mig hemåt, göra en favorit i repris sedan gårdagen och sova sött en timme innan man skjutsar papp och hjörd till stationen kanske? jatack.
pappa och hjördis lämnar mig alldeles ensam med ett stort hus som kan börja brinna.
umgås med mig, folks. umgås med mig.
(eller, jag ångrar mig förresten. gör inte det. skäll på mig istället och säg upp bekantskapen med mig tills jag gjort mitt projektarbete. ska vara inlämnat på måndag - mikaela har en a4-sida med lösa anteckningar. heja mig.)

nu är jag hungrig. kan inte sluta drömma våta dagdrömmar om hemgjorda köttisbullar med lots of gräddsås och lite potatis till det. eller varför inte en fet jävla skål fetaost med tomat och tsatziki? usch, inte bra att vara skengravid.
snart hemma.





I've been so tired I could not sleep.

hade hur trevligt som helst igårkväll, mycket folk var det och nästan alla var trevliga. lite kändisar också såklart, och trubadurerna var ungefär hur tappade som helst. halv tre lämnade vi bygget, då hade vi varit där sen klockan sju, och åkte brumbrumtaxi till färlöv och stora sängen. jag tror fan jag somnade så fort jag lade mig tillrätta.
och så - för första gången - vaknade JAG före m idag, som sov sött ända till klockan blev halv ett. JAG vaknade.  fantastiskt. en stadig frukost och en lång promenad i finvädret på det, sen tog jag bussen till stan, plockade upp m:s bil och brummade vidare till åhus. nu ska jag bortom domherrevägen på snabbvisit innan det blir ett kvickt stopp hos max som blir värsta vuxen på riktigt och drar in i lumpen imorgon dag, och sen tillbaks till färlöv.
som en gummiboll... nej, mikaela. tyst.

ledig imorgon, skönt som fan. skön säng blir det också inatt, så jag kommer sova som en prinsessa hela natten, och antagligen även större delen av morgondagen. jodå, ärlighet vara faktiskt längst. jag tror verkligen det blir så.

av den här veckans fem skoldagar går jag i skolan enbart på tisdag. det är också på tisdag då pappa och hjördis åker runt halva jorden och lämnar mig alldeles ensam med en stor gryta chili. nåja, alldeles ensam lär jag väl inte bli, det är bra.
nu - dusch och påklädning, sen - max och färlöv.

don't want the world to see me.

härlig helg, igen. handbolls-em för fullt visserligen, och så behöver jag plugga. men vad gör man inte? ska passa på att ta en dusch och göra mig iordning. efter matchen blir det stan en snabbsväng, och ikväll storfest. och jag stormtrivs.

sverige förlorar.



hey god, do you ever think about me?


syrran är 25 och handbolls-EM dominerar på teveapparaterna. vad mer kan jag säga?



a breath away's not far to where you are.

gårdagen visade sig så småningom bli en mycket trevlig historia. jag hämtade upp johanna i fjälkinge, vi körde ut till näsby ("och så svänger vi lite, jaaa!") och tro det eller ej gott folk, men jag kom så mycket som tvåa (2:a) i den mycket prestigefyllda bowlingmatchen. egentligen kan man nästan säga att jag vann, för den ende som slog mig var stoffe, och han var typ 60 poäng över alla andra. han får inte vara med. alltså vann jag.
efter bowling var det lite velande som gällde, innan vi bestämde oss för att löpa linan ut och köra på sällskapsspel återstoden av kvällen. vem vann i "scattegories"? VEM vann i "scattegories"? JAG SJÄLV KANSKE?
jodå, så var det.

dagens morgon var däremot ingen spännande sak. kvart i tre inatt rullade jag in med bilen längs med staketet, efter x antal vattenplaningar, bör tilläggas, och då stod redan m utanför och väntade. duktig vovve, sitt fint.
sen blev det jobbigt. häng med här:
- somnade vid halv fyra
- gick upp igen likt zombies halv åtta
- körde till färlöv för att hämta lillasyster
- körde till stan för att lämna lillasyster
- körde tillbaks till färlöv, där m åt frukost och mikaela bara dundrade ner för trappan och ramlade rakt i säng. social jävel, den där.
- missade klockan, vaknade vid 11
- fick skjuts till fjälkinge och bajsjobb

puh. det var jobbigt, vill jag lova. alltså ska jag snarast bege mig mot sängen, som skriker mitt namn. jag hör det, jag lovar. ska bara ta en snabbdusch och sen ett svanhopp rakt ner bland skrynkliga lakan och m-luktande kuddar. imorgon blir det sovmorgon och 25årskalas för syster.
nattnatt.


these days the stars ain't out of reach.

hej gud.
hur kan någon som inte ens finns i närheten ändå ta så jävla mycket plats och ork?
varför finns det idioter?
vad kan man göra när man inte kan göra mer?
när ska jag lära mig tänka innan jag öppnar käften?

hör av dig när du har svar.
tack gud. och amen.


(nu ska jag göra mig iordning för att köra brumbrumbilen till fjälkinge för pickup av johanna, innan det blir spöa skiten ur grabbarna på näsby bowling. trevlig helg för fan.)



falling in, falling out.


katie melua - "if you were a sailboat"
say no more.


jaha, idag har det varit studenttrams för fulla muggar. hårusättning bokad, sminket likaså, och balklänningen har jag väl någorlunda koll på nu verkar det som. får se vad farmor säger, kan vara en klar fördel. träffar ju henne redan på söndag, då det blir kalas för hela slanten hemma hos familjen nilsson/nordkvist.
kalas var det även igår, m:s underbara farmor fyllde år och skulle firas, och det överlevde vi minsann också med god marginal. jag hatar att träffa släkter, oavsett vad alla säger så blir man så sjukt bedömd och inspekterad och framförallt jämförd. TRO MIG GOTT FOLK, JAG HATAR ATT BLI JÄMFÖRD. menmen, det var väldans trevligt, födelsedagsgrisen visade sig vara helt ofarlig och lika härlig som sin son och sin sons familj. vi gillar trevliga människor, jävla fint folkslag det där.

projektarbetet går sådär, går mest och väntar på att mitt liv ska ta tag i sig självt. (det går också sådär.)
ledig imorgon iallafall, härligthärligt, men farligtfarligt. jag får nämligen nattgäst när som helst, och säga vad man vill om det lilla livet, men att gå upp tidigt på morgnarna när jag är ledig - det är han ingen direkt hejare på.
nytt nummer imorgon folks, nu får det vara slut med det här tramset. hör av er om ni vill ha det.




var det såhär det skulle sluta?


"tänk att de händer som har smekt mig kan riva upp så djupa sår
tänk att de läppar som har kysst mig kan attackera mig så hårt

hur kan man tänka såna tankar om en man en gång ville väl?"


adjöss med dig nu.






you'll always have the best of me.

ajajaj. inte bra att vakna till klockan. ännu sämre att strunta i den och sova vidare. sämst att sova till två.
absolut bäst att vakna med yrvaket sällskap sådär halvt frampå eftermiddagen.


en månad.




it's okay to be a little broken.

ska jag behöva byta blogg också? jävla idiot, lämna mig i fred.

suck, ibland blir man bara så trött. menmen, bloggkommentarer är väl det vi alla strävar efter? även om de handlar om att man är ett jävla fnask. väldans trevligt, såhär på måndagsmorgonen.
refreshing, som de skulle sagt någon annanstans.
blö.

fått lyxskjuts till skolan, alldeles för lat för att ta bussen. då är jag hellre först på plats och håller koll på läget minsann.
helgen var trevlig. i fredags sades det adjö till världens bästa josefine på världens bästa kaffe&sånt, ska ju till idre det lilla äcklet, men vi gillar henne ändå. tror jag. sen vart det ostostost och massamassa annat ätbart hos världens bästa marie tillsammans med världens bästa amelie, därpå biljard en väldigt väldigt kort sväng innan det blev dålig stämning. hem med sovplats till amelie, upp lagom till lördagslunchen och amerikanska pannkakor. sen var det hem och catcha upp lite med världen, två halvkassa filmer i min alldelesa ensamhet innan jag fick sällis vid tretiden. somnade vid sex, sov till två. det var mys.
så igår då, världens mysigaste söndag ägnades åt att inte göra ett dugg. sånt är trevligt. halv sex var det dock någon som kom på att han hade träning i fjälkinge om trekvart och bilen ståendes i stan. det var inte lika mysigt, det blev upp ur sängvärmen fortare än kvickt och köra rally med mercan.

(nu ska jag ha svenska i fyra timmar. heja fnasket.)


jag har älskat för kärlekens skull.

jag är så fylld av avsky och äckel att jag blir rädd för mig själv.
nu ska jag åka och drunkna i den enda famnen som kan trösta.
hejdå.


 

sometimes word's so hard to find.

ledig idag också, hur fint som helst. somnade visserligen inte förrän fyra imorse, så det kom väl ganska lägligt ändå. världens finaste steg nämligen ytterligare litegrann i världens finaste-skalan igårkväll, då jag låg och höll på att gå under av tristess och saknad framför pa-arbete. efter att ha lovat dyrt och heligt i två omgångar telefonsamtal att jag faktiskt saknade honom hur mycket som helst och verkligen ville ha honom hos mig och ingen annan, ingen annanstans, fick jag tillslut ett leende som hördes ända till karlskrona och ett "släpp in mig då". underbaring där.

dagen har tillbringats på kaffe&sånt i vanlig ordning, med johanna. marie har ju gått under jorden, ingen aning vad som hänt med henne. kär och galen, månne? iallafall fick vi en smula sällskap till innebandysnacket, sen blev jag lämnad åt mitt öde på bussen hem. jag hatar verkligen att åka buss.

nu MÅSTE jag komma igång med mitt PA, hade det nästan going on igårkväll, men sällskapet var trevligare. senare ikväll blir det den stora, icke-gnällande sängen, och imorgon avslutas årets första skolvecka lite lagom slappt med en endaste, dödstråkig ljudlektion. bara att sätta igång nu då, med andra ord.
plugga nu mikaela, plugga.





stjäler saker som blir minnen.

har haft en härlig onsdag, sista onsdagen utan några lektioner. när m:s väckarklocka ringde halv sju imorse var det någon som sjukskrev sig för att istället komma tillbaka och lägga sig i sängvärmen igen. sjukt fint sällskap, må jag säga, trots en oroväckande massa skolkeri.
det avstängda alarmet resulterade i att vi sov vidare ända till klockan 13, då farfar ringde och väckte. jag hatar att gå upp ur sängen direkt när jag vaknat, det suger. klart man måste ligga kvar en stund och morgna sig... eller två. klockan hann alltså bli så mycket som halv tre innan vi morgnat klart och kommit in till den stora staden, där duvandersfika med farfar, marita, syster och tellme stod på schemat. efter det var det dags för sko-letande, vilket gick sådär. och tja, sen velade mikaela en stund innan hon fick farfarskjuts tillbaks till åhus och m åkte hem till sig för att städa. inget särskilt som hänt egentligen, bara sjukt fin dag.
dig ska jag aldrig tröttna på.

nu kom min käre fader hem från jobbet, vilket innebär kvällsmat i en inte alltför far away framtid. jag ska plugga lite PA tänkte jag - TÄNKTE jag - och sen blir det kanske en runda till hanöhallen innan film och ensammys. jag vill inte mysa ensam. det är tråkigt. tråktråk. tråk. tråktråk. tråk.



vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen.

det bidde ingen filosofi för mig idag.

hurra för msn när man är rastlös. projektarbetet? äh, det tar vi nån annan gång. kan inte klockan gå lite snabbare? tänkte försöka, läs 'FÖRSÖKA' med stora bokstäver, plugga lite. en dusch på det och kanske till och med en maskin tvätt, sen är jag redo för mys senare ikväll. läs 'SENARE' med stora bokstäver. så här kan jag sitta och vänta som ett annat jävla adventsljus. skyll mig själv. okej.

bajs på marie som leder toffelligan med hästlängder och som numera ska tituleras ÄRKETOFFELN, även detta med stora bokstäver. DU VINNER.

let's try to make this last.

sen kan håkan hellström ta sin jävla pissversion av "jag ger dig min morgon" och stoppa upp den långt åt helvete upp i röven.

typ.

ta dina minnen och försvinn ur mitt liv.

congratz to maddish sa vi som sagt till maddish i fredags, på cats såklart. mikaela nobbade utgången, men hade fruktansvärt trevligt de där timmarna framför nachos och efterrätt. trevligt som bara den att träffa brudarna, om inte alla så iallafall en del av skaran. love ya all!
(amelie körde. det var kul.)

i lördags var det jobb som gällde för min del, åkte direkt från sängen, den där man kan ligga raklång i på båda hållen, till fjälkinge och älsklingsjobbet. sjukt drygt. kvällen blev desto trevligare, bästisbiljard för hela slanten med nästan alla bästisbiljardbrudarna. det shotades tequila och dracks corona "MED LIME TACK!", och kvällen avslutades på burger king där vi fick skjuts hem till åhus och jag fick hysa så mycket som tre favoriter under samma tak över natten. det var mysigt.
på morgonen däremot var ingenting mysigt längre, då var det bara till att gilla läget och lämna myssängen och ta bussen till stan för vidaretransport mot fjälkinge och... ja, just det. JOBB. jävla bajsjobb. jag hatar det.
iallafall fick jag sällis hem och över natten. somnade vid tre.


NU ska jag skriva filosofiuppsats. oerhört intressant, ska ni veta. oerhört.
FAN TA DIG MADDE SOM ÄR PÅ JÄVLA TENERIFFA OCH SOM LÄMNAR MIG ENSAM BÅDE NU KVÄLLEN INNAN NÄR DEN JÄVLA UPPSATSEN PÅBÖRJAS OCH IMORGON PÅ DEN SATANS TRÅKLEKTIONEN.


och så drar religion a igång nu också, med favorit-tobbe. och projektarbetet har jag fortfarande inte börjat med.
fan.
imorgon blir det jävlar i havet kaffe&sånt, tjejer. be prepared.



we go down to the river.


image35

4 januari 2008 är det idag, och vi säger "congratz to snyggish-maddish!" allihopa. den lilla sockertoppens 19:e födelsedag ska firas hela kvällen med pompa och ståt (dvs. cat's och utgång). ska bli sjukt kul att träffa tjejerna igen, tycker det börjar gå lite långt emellan gångerna nu... inte bra, inte bra.
fredagen fram tills utemys bjuder på innemys med thelma, som förövrigt är inne på sin tredje mugg yoggi för dagen. min ryggvärk, som var så påtaglig när jag klev av färlövsbussen imorse att jag kunde satt mig ner på trottoaren och råtjutit av smärta i ren panik, har äntligen släppt litegrann efter en väldigt stadig treo-grogg.
måste planera helgen, verkar bli sjukt invecklat att få allt att gå ihop. JAG HATAR ATT PLANERA. och jag hatarhatarhatar att vara fattig. maaamma...?


åh, och så träffade jag emily igår också. emily är typ bäst.

remember when it rained.

sådär ja. ännu en nyårsafton avklarad. gottnytt, gottfolk.

nyårsafton spenderades i allas vårt kära färlöv med massa god mat, massa skratt och värsta trevliga människorna. när m började sluddra tog vi taxi in till stan, tittade på raketerna och stack sen in på frimus och dansade häcken av oss i ett par timmar.
så småningom fick jag tillochmed med mitt stackars bihang på åhusbussen, där han slocknade sött innan han ens hann sätta sig tillrätta. nyårsdagens morgon var därför ingen vidare trevlig historia, som sig bör. menmen, efter lite mat, frisk luft och allmänt mys har jag nu kört honom tryggt och fint tillbaka till underbara landet. lagom sletet.

imorgon är det hjördis alldeles egna födelsedag, vad köpa? ingen aning. kalas blir det iallafall, så mikaela måste... ja, gissa vad? STÄDA? knappast.


hahahahahaha. allvarligt talat. jag tror jag dör. mitt liv är en tragikomedi. vem vill ha filmrättigheterna?





RSS 2.0