the angel on my right ain't hanging out with me tonight.

gaaah! jag blir så himla trött.
sitter och kollar på "kvällsöppet med engdahl" eller vad det nu kan tänkas heta. handlar ikväll om gängkriminalitet i sverige. där sitter politiker, författare, advokater och till och med självaste högsta hönset på rikskrim. och vilket höns därtill - man blir ju mörkrädd när man tänker på att en man i hans position innehar ett så förbannat trångsynt synsätt.
högt uppsatta människor som sitter och diskuterar och leker amatörpsykologer, och de intervjuar avhoppare och denho acar själv, ledare för OG i sverige - och de är så jäkla ägda. vad de vill ha fram till tv-tittarna är att det är HEMSKT och FRUKTANSVÄRT och FULLKOMLIGT ONÖDIGT att låta sig dras med i gängkriminalitet... och så beter de sig som fullkomliga idioter, skämmer ut sig totalt. visserligen är denho acar en väldigt smart kille, no doubt, men kom igen! om man i präktiga sverige ska göra ett program där man vill AVRÅDA svenska ungdomar att ens fundera över att gå med i ett gäng eller liknande, ska man väl FÖR FAAAN se till att iallafall verka smartare och mer sanningsenliga än the bad guys?
nej, så jävla ägda är ni sverige, med näsorna i luften.
totalt jävla ägda.

(och tommy, bitr. chef på rikskrim: skratta lagom. du sitter i tv  med ett pålagt flin och säger: "vi tar honom. förr eller senare så tar vi honom." gissa vad? jag tror dig inte. ni kommer aldrig få tag på vare sig denho eller flera gängledare med honom - inte levande. så se för fan till att torka bort flinet snabbt som ögat och börja göra ditt jävla jobb istället så kanske du kommer till insikt förr eller senare och kan göra lite satans nytta!)

och karolina ramqvist - ska du föreställa författare ska jag fanimig satsa på att bli president.

vissa har svaren men tiger ändå.

åh gud. jag har fastnat i youtube-träsket.

de absolut vackraste orden någonsin uttryckta i sång är för tillfället följande:

¤ tom nordahl alla änglar sjunger
¤ magnus uggla första gången 
¤ patty smith sometimes love's just ain't enough
¤ nordman/håkan hemlin i princip samtliga

ja jisses amalia. det är inte klokt vilka människor det finns, haha.
sen kan jag ha lite pms också. och på tal om det så är csn de sjukaste jävlarna i hela satans världen för tillfället. (sorry pappa.)

JAGHARTRÅKIGT. och är det inte den ena portalen som strular, så är det bannemig den andre.
nähä. här blir inga barn gjorda. nu ska jag springa ner och hämta hem gullungen från dagis. puss på er.


för det är hos dig som alla änglar sjunger.

do you feel me beside you in your bed - there beside you where I used to lay?

åh, jag älskar youtube. och jag har fastnat i nostalgiska tankar och undrar hur det skulle blivit om man skulle gjort det hela lite annorlunda.

menmen, lördag it is och jag är lite småkraxig. gårdagskvällen blev lugn, lite lasagne och allmänt mys framför tv:n och senare även youtube. idag vaknade jag med världens grymmemigrän - IGEN - men fick frukost på sängen och började sedan plugga lite smått medan porrboll var duktig: diskade och städade utan att klaga en gång. jag tog datorn med mig in i sovrummet för att lyssna på föreläsningar och här blev jag kvar. m:s föräldrar kommer snart förbi och fikar, asdåligt väder ute... en riktig slappelördag med andra ord!

om bara allt kunde sluta strula så hade mitt pms-humör slutat åka bergochdalbana hela dagarna. förlåt.

the evil is in your head.

suck, har legat nere för räkning i en elak förkylning, och min studentplattform till växjö universitet totalstrejkar. jag blir lagom nervös, måste ringa och skälla imorgon!!

var hos farmor en runda innan med syster och thelmis och åt en grymmegod kräftsoppa... lätt ett måste nu när det är snorkallt ute! annars är det mest pluggande som gäller, börjar komma in i det nu och jeeeklar, det känns jättebra.

(morgondagen ska ägnas åt städning, renskrivande, promenad, ev. inköp av en familjeväggalmanacka, föreläsningar, djupdyk i Sohlbergs & Sohlbergs samt sexparty. yeah!)

nu ska jag ta en varm dusch, raka benen och gå in och pussa på m som sover med strumporna på.
godnatt.  

it means nothing now to you, but it's everything to him.

när skränet från idrottsgalan tuggade hål på trumhinnorna stängde jag in mig med datorn i sovrummet med en stor kopp varm choklad. har försökt få lite rätsida på mina utbildningsregistreringar, gick å ena sidan skitbra men å andra inte alls. får se vad de säger imorgon, då sätter vi igång på riktigt med första eximinationsuppgiften. iiih!
(imorgon fyller dessutom min allra käraste syster år. så det så!)

jag har blivit helt såld på att laga mat. otippat va? helt sanslöst. men mina projekt har börjat bra - visserligen åt jag ingen ordentlig frukost och visserligen smällde jag i mig en hallonmousse med syster på duvanders, men jag åt riktig lunch och lagad kvällsmat, som dessutom bestod av snart-på-väg-att-bli-halv-dåliga-rester från kylen, som ju ska utnyttjas till max. dessutom har jag smällt i mig inte mindre än SJU (7) portioner frukt och grönt idag. (också ett led i att inte-slänga-nåt-från-kylen-målet ändock, men ändå!) riktigt stolt över min självdisciplin, faktiskt. (sa hon som inte ens kan slutföra löftena om att diska) däremot blev det ingen almanacka, ingen frukt eller presentförslag till maddish. det blåste snorkalla vindar, får skylla på det.
imorgon blir det nytt försök att leta efter almanacka och köpa frukt! återstoden av kvällen ska tillbringas i tryggt förvar i storsängen undersökandes mina nya kurskamrater. trevlig kväll!


is it pleasure in your mind?

oh herregud min skapare, jag är ju för snurrig. vårterminen börjar ju redan imorgon! gaah.
PM/to do list:
¤ fixa mappar och almanacka
¤ hämta ut ett paket på posten
¤ ringa csn
¤ ringa växjö universitet
¤ organisera bland alla lösa papper och kladdiga anteckningar
¤ logga in på plattformen efter kl. 14
¤ köpa frukt och grönsaker på torget

suck. jag är så jäkla snurrig att jag inte kommer ihåg nånting om jag inte skriver upp det, stryker under det och helst också sätter upp det på lämpliga ställen. (exempelvis "släng soporna!!" på ytterdörren eftersom jag annars glömmer det trots att påsen står mitt framför dörren för att jag inte ska glömma det, osv...)
får hoppas m är tillräckligt frisk imorgon för att orka gå till jobbet så jag slipper hans gnäll, haha. han var så sjuk att jag fick köra och köpa pizza till stackaren innan "för jag är ju faktiskt sjuk". kände mig riktigt nyttig av att sitta bredvid hans flottiga pizza med min broccoligratäng. haha, jag älskar broccoligratäng. de flesta i min närhet vet ju förresten om att jag hatar våren och alltid behöver mina projekt att hänge mig till när jul och nyår börjar blekna bort (in case you wondered why jag alltid färgar hår/klipper hår/möblerar om/panikshoppar ny garderob/käkar broccoligratäng just i dessa tider...).

projekt inför våren -09:
¤ städa ur garderoben - ordentligt!
¤ tvätta en gång i veckan så jag slipper stå med tvättkris och bautaklädhög en gång i månaden (som ändå aldrig blir uppackad).
¤  börja sola igen.
¤ äta mer grönsaker och hemlagat (därav broccoligratängen). minst 5 port grönt sägs det man ska äta på en dag, så låt oss säga... 4?
(¤ äta ordentligt och regelbundet - inte låta bli att äta en dag bara för magen inte verkar hungrig.)
¤ spara pengar. på riktigt.
¤ sluta svära. pappa gråter snart blod över hur jag låter.
¤ baka mycket.
¤ inte låta någonting i kylen stå och bli så gammalt att det bara slängs.

hm. ohyeah. imorgon ska jag leta efter presenter till maddish och fia! hurra, jag älskar presenter.
måste se till att vila upp mig ordentligt, verkar som att det blir en hektisk dag, hehe.
sov gott!

people get by everyday with the shame.

takidas "the dread" är faktiskt redigt jäkla bra.

ja, alltså. jag körde och smällde med bilen förra helgen. för alla er som inte vet om det, så bromsade jag för ett rådjur mitt i en vänstersväng. inte så värst genomtänkt, för bilen fick sladd och snurrade flera varv innan den hamnade i ett dike, körde ner ett staket, ett vägmärke och bambi själv. sen åkte den konstigt nog upp på vägen igen och parkerade sig fint på höger körbana med nosen i rätt riktning. mikaela blev förstörd. bilen likaså. end of story. jag tror fortfarande inte jag kommit över chocken.

har precis kommit hem från systers 26årskalas, m ligger och sover och har legat klubbat hela dagen. han är förkyld - vilket innebär ungefär att ligga på dödsbädden om man får tro stönandena och stånkandet. trevligttrevligt hos syrran med massa god mat som vanligt. det är mycket nu, nästa helg blir det lite avskedsfest för slynmarie innan hon åker till fjällen, nästa helg igen blir det 20årsfestx3, ytterligare en vecka senare blir det ytterligare ett 20årsgalej, helgen efter DET är det allahjärtanssablansdag och m:s födelsedag, med emelies 20årsdag inte långt därefter. sen har vi ett litet andningshål i mars med bara en eller två födelsedagar, sen sätter det igång igen i april. vilken cirkus. menmen, jag som fullkomligt ÄLSKAR kalas och firande av alla dess sorter är inte den som är den, jag trivs som fisken i vattnet! börjar plugga i veckan också, och så blev det klubbat och klart idag att min käre far tar med mig på skidresa i mars (jagälskarminpappa. faktiskt.) och så ska jag ju på utbildning och uppstart för det nya projektet jag fått den stora äran att leda framåt i vår. 2009 blir mitt år.

nähä, en mango kanske? jatack.

the store is not open.

"Kvinna till sjukhus efter olycka

Publicerad: 11 januari 2009, 09:17
Senast uppdaterad: 11 januari 2009, 16:48

Vinslöv En kvinna körde under natten till söndag av vägen mellan Åraslöv och Norra Strö.
Ambulans larmades till platsen vid klockan ett på natten.

Kvinnan som körde bilen fick föras till sjukhus men det uppges inte röra sig om allvarliga skador."

(www.kristianstadsbladet.se)


det känns som om jag blivit överkörd av en ångvält.

the fight's already won.

fredagskväll igen, vart tar tiden vägen egentligen? redan en hel vecka sen vi var på kalas "hemma" i lilla åhus, helt sjukt, och här ligger jag och har fortfarande näsblod sen granjäveln togs ner. men nu är den äntligen borta, detta spektakel till gran som nästan lett till seperation här hemma... riktigt illa ett tag, haha. vi skulle haft en kungsgran.

ska snart ta tag i disken, cribbe var här och åt med oss innan han och m stack till färlöv och skulle lämna en skinka (...). så fort de kommit utanför dörren ringde de upp igen: "mikaela, det står två poliser i trappen under oss och här är polisbilar med hundar och allt. lås dörren om dig!". haha, allt ståhej bara för lite poliser. visade sig i och för sig vara ganska allvarligt - verkar som vår granne blivit anmäld för misshandel av flickvän/ev. exflickvän och dennes nya? aja, inget man ska lägga sig i kan jag tycka, men jag fick lova att låsa dörren om mig och vara försiktig om jag skulle gå ut. ha. "varför kan du inte tjuvlyssna lite? din mamma skulle tjuvlyssnat! shit, din mamma skulle fan gått ner och frågat vafan det var frågan om."

nej. diskadiskadiska och sen börja på en gästlista till valborg? ohyes,


everyone wants to know they're not alone.

usch, alla tankar bara snurrar i huvudet och jag vet inte vilken ände jag ska börja i.
jag kom in på mina utbildningar iallafall, är helt nollställd till det. väntar bara på att nåt ska spricka, vågar inte hoppas än. fick dessutom ett jobberbjudande idag som jag bara inte kunde tacka nej till. vilken vår det verkar bli.
äntligen är det MIN tur.

har varit på kontoret sedan i onsdags och jobbat lite, de står med jobb upp till öronen, stackarna. sjukt meditativt, händerna hålls sysselsatta medans tankarna vandrar iväg på HELT andra håll. ska antagligen jobba hela nästa vecka också, sjukt skönt att ha nåt att göra om dagarna igen...

för tillfället sitter jag mest och väntar på att hjärtat ska komma hem och laga inbakad fläskfilé med ädelost till mig. är så grymt hungrig att jag snart börjar dregla, så han får skynda sig bra. blir nog ensam sen, har ingen aning om vad jag ska ta mig för då. börja planera 20årskalas kanske...?
hoppas farfar ska till stan imorgon, så jag har nån att fika med, sen blir det antagligen hässleholm på kvällen med tjejerna. trevlig helg!

and now I can fly.

usch, alla dessa helgdagar har gjort att man gjort en helvändning på dygnet. har varit upp till 1-2 på nätterna, minst, för att sedan sova bort halva dagen och inte vara trött igen förrän vid 1-2...
som nu. jag är hungrig igen, som alla vet har jag ju min mat- och sovklocka att ta hänsyn till, annars blir det ett sjuhelsikes liv. har man nu också väl vant sig vid regelbundna måltider (nåja, jag är på rätt väg iallafall) ringer den dessutom extra högt. ringring. men äta vid halv elva på kvällen är ju också som alla vet definitivt ingenting att rekommendera.
dessutom luktar det panerad fisk i vår trappuppgång.
ringring.


(för övrigt spöade jag brudarna i bowlingen innan ikväll. viktigt.)

forget and touch me again.

jag har inte gjort annat än ätit idag, först en maffig rostbiffsallad på duvanders, sen en liten kaka (fy mig) och massa mackor hos farfar. dessutom börjar jag snegla mot kylen, såg att där fanns precis lagom mycket kvar av den superba måltid som intogs igår. hm. får nog bli så.

är helt slut idag, har parkerat mig på soffan och planerar inte att resa mig förrän m kommer hem och bäddar rent i sängen. får tjuvläsa lite bloggar och checka av mitt antagningsbesked på studera.nu. håller tummarna allt vad jag orkar för att det för en enda jäkla gångs skull ska gå som jag vill...

hej vad det går.


it means nothing now to you.

HAHAHA. här sitter man och är så inne i gamla bilder och grejer att man inte märker att det pågår piratsex för fullt på teven. allvarligt talat, canal+. förstår ni inte att det är lite tråkigt när ni visar porr på 3 av 5 kanaler vid en tid då man bara känner för en riktigt mysig familjefilm? fatta.

how do you feel when he's inside you?

gud, jag hatar att inte ha nåt att göra, är så himla lätt att bli deppig då. älskling är och spelar poker med grabbarna och jag orkade inte följa med, så nu bara sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med mitt liv. kommer inte fram till så mycket, dock.
allt hade varit mycket lättare om man var ensam. faktiskt. ensam är oftast stark, skit samma vad alla säger. tänk vad skönt det skulle vara att vara sådär härligt respektlös och bara bry sig om sig själv igen? hade jag inte haft m hade jag lätt - LÄTT - dragit iväg som reseledare, skidlärare eller au-pair. LÄTT. hade varit så himla skönt, känner att jag bara vill iväg ett tag nu. är så avundsjuk på alla som åker iväg till thailand och kanarieöarna och gud vet vad.
men nej. nu blev det fel ändå. nu blev jag sådär förvirrad igen. nu skulle calle varit här och filmat, hehe...
nej. jag har självklart inte ångrat en sekund att jag träffade m. jag var i uppriktighetens namn as plakat kvällen vi träffades och dessutom inte ett smack intresserad av att ha ett förhållande efter att ha fladdrat rundor och tillslut kommit fram till att det inte var min grej över huvudtaget, och hej vad det går och det ena med det andra. kära hjärtanes, vad jag var hård mot honom, stackaren. och kära hjärtanes, vad oerhört glad jag är att han aldrig gav sig, haha. går inte en dag utan att han bara genom att finnas till påminner om att det nog var mitt livs mest lyckade fylla...

... ja, ni ser. man blir nostalgisk. typisk söndags-depp, fast på en lördag.

skitsamma. mitt liv räddades den kvällen, och framförallt mitt förstånd. jag vet inte hur länge till jag klarat mig utan att bli galen. tack för det och punkt.

nu ska jag få undan återstoden av disken - vår diskbänk är så pass liten att man måste diska i omgångar så fort det blir mer än en liten kastrull i diskhon (lyxigt med diskmaskin!) - och fundera på att bege mig ensam i säng, i otålig väntan på sällskap. visste ni till exempel att man kan bota huvudvärk med pussar?



lite trasiga... och knasiga... är vårt trasdocksgäng...!

jag vaknar ur en dröm som du har skapat.

vi började på en ut-med-jul-städning tidigare idag. imorgon åker granen, monstertvätten ska tvättas och så har jag en vag idé om att rensa ur garderoberna. är så skönt när allt är rent, speciellt efter jul. är hur mysigt som helst med gran och ljusstakar och grejer, men när man väl får bort det blir renheten mycket mer påtaglig.
suck. jag behöver ett jobb.
nu har jag iallafall fyllt kylen med frukt och grönsaker, och imorgon när allt är utslängt, nedslängt i lådor och därpå nedslängt i förrådet (eller bara slängt) ska lägenheten fyllas med blommor i väntan på våren.
jag hatar våren.
snart sommar, folks.

utgång på onsdag? förfest my place? jeppjepp.


how do you find the reason?


hit vill jag.       så det så.¨
gaaah. jag är så glad. tror jag.



åh, vilket härligt nyår vi fick. tusen tack josse och anders för att ni gjort så fint, var verkligen jättelyckat!
årets första dag kom med strålande vackert väder och en önskan om ett lika bra 2009 som 2008.  mycket att se fram emot iallafall, trots att jag inte känner mig tillräckligt stor för sånt här än. jag vet inte riktigt, kanske bara nytt år-noja... men jag är bara så liten. låt mig tro det en stund, tack. och gärna vara det också.
gårdagen bjöd på födelsedagskalas hemma hos papphjörd med god mat och skidresedrömmar. jagvilljagvilljagvill. var inte hemma förrän vid halv ett, så vid två somnade vi sött i storsängen och sov ända tills elva. tänk så det kan gå. nu är världens finaste m och tränar, duktigpelle, och jag funderar på att gå en sväng till stan och handla lite av världens finaste syster och sen kanske tjata med mig världens finaste marie på en simtur i eftermiddag? ikväll blir det nog färlöv nämligen, trevligttrevligt! städa lite också kanske? ohyesindeed.

gott nytt år på er!

RSS 2.0