för mig dit min tanke aldrig nått.

skattjakten var en upplevelse.

gött att sova till halv två efter en brakkväll som gårdagen. tack allihopa för en trevlig kväll, och tusen tack tjejer för en härlig förfest och tågresa. love ya.
bara en vecka till student och de få vakna timmarna of mine idag har spenderats i solen. nu pausas det med pappas kycklinggryta (väldigt sen lunch) och sen önskade m picknick ikväll. får se vad jag kan klura ut.

en dusch på det här, sen är jag fit for fight igen. papp och hjörd åker till tyskland imorgon, får se till att skriva ihop en liten önskelista. blir även en sista klänningsprovning, innan middag med m:s chef, dennes sambo, syster och svåger. spännande.

det äcklar mig att du verkligen vet hur du som bäst ska få mig att få dåligt samvete.
nej. bort med dig.



ordet är "om".

¤ ljudprov.

blir ingen utgång idag, jag har feber och vill helst inte riskera att bli riktigt sjuk till nästa vecka. får bli en lugn fredag för mig ikväll! blev sjukt sugen på paj, kanske kan fixa till nåt sånt till kvällen istället för flytande föda. jag har ju varit så sjukt nyttig på senaste tiden, så varför inte fortsätta på samma linje?
imorgon blir det jobba av och mors dag ska firas med födelsedagskalas i staffanstorp. trevligt värre.

hem och sova? jaaa!

you have to believe in yourself this time.

¤ bokrecension i svenska b

puh. nu är det nära. bara halva hemprovet i religion kvar, men det kunde jag skicka in ikväll och lämna papperskopia på imorgon. ljudprov på det, sen är jag F Ä R D I G.

mpforum, gå och dö. vi är bäst ändå. för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten...

Imorgon blir det after school och sen utgång. helvetesveckan är över.


är ni beredda att slåss?

shit alltså. snart tar vi faktiskt STUDENTEN.
gah.

dagen har spenderats med klänningsprovning i bromölla, återstoden pluggandes i färlöv. tillslut tog vi en paus - jag i pluggandet och m i arbetet - och åkte till öb och kollade köksgrejer. därpå mitt favvolekland: carwash 24/7. hysteriskt roligt, och nu är lill-per ren och fin igen. (att det är jag som skräpar ner vet iochförsig fåglarna om jag vill hålla med om...) skräpmat till middag, sen "hem" för ännu mer plugg. nu har jag bannemig gjort vad jag ska idag, ska krypa ner under täcket och invänta m som sitter framför tv:n framför nån sport. champions league, månne?
sjukt trött är jag iallafall, han får komma när han kommer. sleep tight.

nobody wants to be lonely.

¤ muntligt nationellt prov i sv b
¤ argumenterande tal i retorik, sv c
¤ ordkunskapsprov
¤ prov i litterära termer
¤ historiauppsats om antikens gladiatorer
¤ historiaarbete om franska revolutionen

puh.


and I'm still getting lost in the feeling.

mysig söndag!
hämtade stans sötaste fyllekaja redan vid tolvtiden igårkväll, sen vart det tillbaks till färlöv och imorse sov vi knappt länge alls. efter långefrukost tutade sömntutan till kojs igen, men en viss mikaela var faktiskt duktig kossa och skrev sina två muntliga anföranden till imorgon innan hon gjorde honom sällskap under det varma täcket.
eftermiddagen bjöd på promenad och fika hemma hos m:s farmor, innan jag fick skjuts till stan och lunkade på bussen hemom för att vända medan m spelar innebandy.
det var nånstans på vägen tillbaka, mitt i solen vid golfbanan med kusiner och allt, som tanken slog mig. ni vet en sån där tanke som man ibland får efter en längre tid av kronisk stress, sån där med massor att göra i skolan, mycket att göra vid sidan av, massa jobb och massa bortlovad tid och alltid för lite pengar och för lite tid till allt man tar för sig, en sån där man får vid toppen av allt - "det ordnar sig". och det gör det verkligen. jag har totalt stressad sönder mig för nästa vecka, betygssättning och pluggsökande och allt, men vet ni vad? jag pallar inte mer. jag har gjort mitt bästa, och jag kommer fixa de där sista grejerna också. (utom möjligtvis ljudprovet, det får jag helt enkelt lov att kugga på.)
det är SOMMAR, drygt tre veckor kvar till student, knappt en och en halv månad till flytt, jag har hyfsade betyg, jag har en framtidsplan, jag har världens bäste pojkvän och världens härligaste vänner, jag har ett jobb, och jag mår helt enkelt mycket bättre än vad jag kan minnas jag gjort sedan jag var riktigt liten.
lova mig att vi inte tappar kontakten efter sommaren tjejer. LOVA!

nu ska jag ta en dusch och sen fixa naglarna, innan det blir färlöv igen för storsängsnatt. imorgon blir det argumenterande retoriktal i svenska c på en kvart, två ordkunskapsprov, nationella muntliga i svenska b och antagligen ytterligare en dust med jack. wish me luck.


bara en gång i sitt liv är man helt i takt.

åh, jag har en sån där härlig re-union (?) med min WMP. härligt värre.

plugg och städ. mest städ och tvätt för tillfället faktiskt, ska snart ta tag i pluggandet också.
m är i vinslöv på 30-årsfest, han har inte ätit nåt på hela dagen och jag är bara lite orolig att det blir ett livlöst paket och inte en halvblarig hetnos jag får med mig hem inatt.

har kollat på möbler precis hela dagen, ett styck köksmöblemang köptes och det bestämdes sig för en helt okej tv-bänk (jag hatar den här kompromissa-delen). soffa bestämdes igår efter upphämt av en mycket sleten m och nu är det bara soffbord kvar. ett soffbord och en och en halv månad, knappt. inteförattjagräknar, men ändå.

nej. nästa klädhög fram för granskning!


cry just a little for me.

tillägg till to-do-list: ¤ 1 st. svenskatal i nationellt prov. ämne: "saga och sanning". tack johanna.

och jag blev plötsligt så sugen på hockeypulver.

yesbox, imorgon är tre veckor kvar till student och dagen har således tillbringats dels hos frissan för testuppsättning till balen, dels i bromölla för klänningsprovning. blir väldigt fint och väldigt sådär icke-enkelt som jag inte vill att det ska vara. menmen, det blir nog bra ändå. är ju trots allt bara en kväll, haha.
sitter i skolan för tillfället, har precis slängt ihop en pluggansökan som ska läggas på lådan innan halv sju tillsammans med de sista studentinbjudningarna. senare blir det färlöv - m är för närvarande på väg hem från göteborg igen, äntligen.
hade en liten halv-dust med pappa igår igen. är det konstigt att man aldrig är hemma när man blir bemött sådär? knappast. höll på att säga nåt riktigt dumt när han fick ur sig ett "du kommer ju aldrig klara av att flytta hemifrån!", men med ett litet bett i läppen ordnade det sig också. jag borde gå en kurs i konflikthantering.

imorgon blir det fika med favoritemily, och så överraskning på det - fem månader sen allt dåligt blev bra och all tid gick åt att tänka på någon annan än sig själv. tack.


det brinner ett ljus på andra sidan.

ge mig student nu.

blä.
blä.
blä.
BLÄ.

(sitter på ljudlektion)


nu ska vi berusa oss.

puh, ännu en måndag till ända. m åkte till götet tidigttidigt imorse för jobb och lämnade mig här hemma alldeles ensam, och efter två svenskalektioner var den här skoldagen också slut. nu har jag tillochmed skrivit ut anmälningsblanketter till plugget i höst, ska se till att få det fixat. varför är jag alltid ute i sista minuten? lär mig fan aldrig!
får hoppa av vid skattemyndigheten på väg hem och skaffa personbevis också, sen är det slutmixprov imorgon som jag missat genomgången på, och jag fick nyss dessutom en påminnelse av bästisjack (...) att jag inte lämnat in mina radioreklamer. (vilka jävla radioreklamer?)
nästa vecka sätts betygen och jag har, förutom nämnda tråkisar, följande att göra tills dess:
¤ ett historiaarbete om antikens gladiatorer
¤ en uppsats om franska revolutionen
¤ ett brev till mig själv om tio år och en feministisk uppsats om "ciderhusreglerna" i jävla arbetsliv
¤ en inlämning i religion som jag inte har en aning om vad den handlar om
¤ ett teoriprov i ljud på fredag förutom hemskeslutmixen imorgon
¤ alla svenskauppgifter om modernismen + den där jäkla bokrecensionen som fortfarande inte blivit gjord
¤ ett tio minuter långt argumenterande tal i referatteknik
¤ två ordkunskapsprov (jävla svenska c!!)

dessutom ska jag ha sökt mina kära utbildningar innan torsdag. wish me luck, för fan.


just det, jag välte ut en halv liter chokladmjölk i min nya väska idag. grattis till mig. och jag har en flaska vin i min andra jättestora väska från min kära chef som jag och linda fått som belöning för att vi varit så duktiga... inte helt fel, eller hur?

still keep praying.

solen skiner, det är bara fyra veckor kvar till student och jag mår bara så satans bra.
dessutom blir det grillkväll imorgon, väldans mysigt!


lie with me, stay with me.

fan med. jag blev nyss erbjuden jobb. ett jobb som jag faktiskt behövde. ett jobb som jag måste tacka nej till.
vaFAN kunde du inte ringt lite jävla tidigare för!?


fredags var härligt. köpenhaven med mikaela och sen hemom och hämta upp världens snyggaste m för lite förfestande hos favoritfia innan mumsigt cats och utgång i kristianstad. sjukt fin kväll, tack darlings! 

åh, jag pratar med jim. jimjimjimjim. fy fan vad jag saknar er.

och jag fick faktiskt gå på bio i förrgår. det ni! 'street kings', vad gör man inte för keanu reeves? riktigt bra film faktiskt, längesen jag var på bio och det var faktiskt en riktigt mysig upplevelse.

nu kom m hit, får se vad kvällen bjuder på. en lägenhet imorgon kanske? håll tummarna!

du är allt jag nånsin önskat.

jag har fyllt nitton.
jag har fyllt nitton och jag fick en underbar hängmatta av min underbara syster och hennes underbara familj och i sommar blir det winnerbäckkonsert med m och nästa vecka blir det en ny kamera och lyckan var bara helt total.
ett år närmre pension. hurray.

imorgon blir det köpenhamn och sen helkväll med några av de bästa människorna i världen. ska bli sjukt fint.
har precis pratat med morgan och med amelie och snart kommer finast med chokladpudding och jag ska hinna färga håret och klockan är redan hur mycket som helst. tidigt i säng inatt kanske? kanske inte.




RSS 2.0