since you're gone, you're everywere.

jodå, här sitter jag i pyjamasbyxor och äter chrunch, lyssnar på deppmusik och tänker tillbaka på den där dagen för ganska exakt ett år sedan. vilket osökt får mig att som alltid börja tänka på christoffer, vilket i sin tur leder till att jag är körd. allt är skit, livet är orättvist och alla människor är själviska. fråga madde, hon fattar.
jag tänker på den där första fredagen på kristianstadsdagarna anno -07, jag tänker på den där andra lördagen på desamma, jag tänker på begravningen och jag tänker på såna löjliga incidenter som den där natten då jag vaknade av att jag grät efter "stoffe" och den manliga individen som vid tillfället låg bredvid och som definitivt inte heter stoffe, vaknade och undrade varför i helvete jag stönade efter något annat namn än hans. vilket i sin tur leder till att jag börjar tänka på den manliga individen i fråga, vilket gör att jag börjar tänka på vissa noga utvalda andra manliga individer och vad de sagt och gjort och inte sagt och inte gjort. konstigt, vissa stannar hjärnan upp lite extra länge på...
fluctuat nec mergitur.

jobbade 13-20, fick stressa till bussen och kom på lagom till jag kom fram att jag hade helt fel avgångstid i huvudet. vilket innebär att jag panikringde bästissyster kvart i ett och avbröt hennes barnfria shoppingtur för att köra mig till jobbet.
vilket hon självklart gjorde. min syster är bäst!

nu skulle jag egentligen varit i åhus och totalsanera källaren. dessvärre hittar jag inte bilnyckeln, pallar inte ta bussen och kan inte ringa m och fråga eftersom han står och skriker framför en morfarsgammal diva med pudelkryll på stora scenen i tivoliparken. med tanke på att 8 tomma ölburkar mötte mig när jag kom från jobbet, tror jag dessutom inte han lär stå säkert stadigt.
nu ska jag lägga mig på soffan och slötitta på teve.

(för övrigt blir det utgång imorgon.)

I don't think that they'd understand.

usch, har precis gått upp och sitter och bölar till oprah. fy bubblan för dagsteve.

trevlig utekväll igår, blev classmat och en tur i batman - mycket viktigt. så småningom stötte vi på m och cribbe i öltälten, och när alla gett upp blev det en pasta innan hemgång. reklam i brevlådan - jag älskar reklam! (pappersreklam alltså, kanal 5-reklam kan gå och dö) - så innan sängen kallade blev det lycklig reklamgenomgång. små barn roar sig lätt.
ska snart åka och jobba, tradigt. men passet är inte fy skam, så det ska nog ordna sig ändå.
lite frukost på det här kanske? jatack.

I had to fall, to lose it all.

som den förtryckta lilla husfru jag är har jag gjort följande:
¤ städat hela lägenheten
¤ diskat undan och gjort rent i vasken
¤ bäddat sängen
¤ sorterat tvätt och hängt in i garderober
¤ rengjort spisen
¤ vattnat blommorna
¤ gjort i ordning i badrummet


kom inte och säg att jag inte kan om jag vill. nu ska jag in i duschen och ta på mig nåt snällt mot skoskaven för lite utekäk och karuseller. lagom sletet sådär. det är ju kristianstadsdagarna för guds skull!

goodmorning beautiful.

om ni bara visste hur härligt det är att vakna mitt i natten i en storsäng bredvid m och höra regnet fullkomligt spruta mot balkongen, och man bara vet att det inte är sista gången.

farfar ringde och väckte mig på min lediga dag, han är bäst, och väl uppgången ska jag göra lite frukost i min racerblender som m lät mig köpa. sen blir det kivik en runda, träffa josse och njuta av ledigheten.  jag trivs i stan, jag trivs med dig.




i nattens sista timma.

ha! fy fan vad du är sorglig.


(kvällen har spenderats i hässleholm. tack som fan tjejer, älskar er!)





flytt: check. say no more. iloveitiloveitiloveit.

hjärtat mitt.





RSS 2.0