jag kan inte vagga dig varm och lugn.

sådär!

nu verkar det som om saker och ting äntligen  har löst sig. har skrivit filosofiuppgiften och mailat iväg till äppeltanten, mailat samtliga lärare om att vara ledig OCH mailat spanskaläraren och rektorn angående att inte läsa spanska steg 3. älskar vi buf online? vi ÄLSKAR buf online!
dessutom löste det sig till sist med jobbet, min chef hatar mig och alla andra borde sucka djupt bakom min rygg, men nina är bäst och marthina jävligt underbar, så det har iallafall ordnat sig till det bästa.

nu ska jag bara maila (jodå!) iväg en pa-skiss till tord (okej då, skriva den också kanske), SEN kan jag äntligen börja packa.

jag ger dig min morgon.

om exakt 16 timmar sitter jag på ett flygplan och dör.

packa?



ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still.

torsdag morgon
kl. 09.40
flyger jag till kreta med världens bästa marie och världens bästa josefine.



(världens bästa johanna får stanna hemma, tillsammans med världens bästa madde, eftersom det inte blev apollo.)


glöm allt jag skrivit, glöm allt jag sagt. jag har inte tid, måste djupdyka i garderoben. natten ägnas åt tvättande.


(och m dömdes på samtliga åtalspunkter. fan också.)


du sa du behövde tid, och du hade tid.

klev ut ur duschen och möttes av  kladdkaka, klyftad galiamelon och häagen-dasz vanilj.
jag älskar min pappa!


det är för tyst, du hade fel.

ja, gud vad roligt att alla bloggar hela jävla tiden, så jävla kul att faktiskt ha nåt att läsa.
... eller vänta, JUST DET.

ursäkta ironin.
känns som en sån kväll man kan go crazy och sätta igång och powerstäda garderoben eller nåt. eller ja, ungefär. dock inte en sån kväll man kan go crazy över sina uppsatser som måste skrivas och lämnas in helst i våras, som jag faktiskt BORDE göra. nejdå. blir nog så bra sååå.

jag har varit hos farfar och kört bil idag. hade bara svenska imorse,  hade ju såklart glömt körtillståndet hemma, så jag var tvungen att skippa filosofin för att åka hem och hämta det. svenskan var ju såklart lika dryg som vanligt, men vi börjar vänja oss. dessutom bestämdes det att jag och marie ska bli kulturella och börja kolla på teater, både "sveriges historia" och den där andra som jag inte kommer ihåg vad den heter. dessutom vill jag hemskt gärna se både magnus betnérs "inget är heligt" och jonas gardells "tillfällig gäst i sitt eget liv" i malmö, men mange ska tvunget vara där samtidigt som jag och brudarna förhoppningsvis ligger och steker oss på en varm strand långt härifrån, och gardell är bara allmänt dyr. får se hur det blir med det.
bilkörningen gick iallafall bra, tillbaka i bromölla hade far min kört inom för att hämta dottern sin, en snabbfika blev det, och efter det: jungfruresa för mig i nya mercan, som faktiskt inte är så ny längre. jag och papps var jättebästisar hela hemfärden, snackade lite om Livet Efter Studenten och när mimmijävlawon'ttellherlastname snackade goja i radion (med EXAKT samma argument som sin högst vidrige make, för övrigt), blev vi nästan lika irriterade bägge två. (pappa, pekandes på vindrutetorkarna, lycklig som ett barn: "titta mikaela, det är såna där regnsensorer!")
fotnot: pappa har numera även officiellt tillåtit mig att testköra hans nya bebis, trots att den är automatväxlad. kan bli skoj...


om en vecka beställer vi resa.
saker som måste vara gjorda tills dess:

¤ historiauppsatserna. en ingående om franska revolutionen, en analys på industrialiseringen i storbritannien och ett jämförelsearbete om antiken, verklighetens gladiatorer vs. ridley scott's.

¤ olivers mixning. MÅSTE göras klart.

¤ intervjuerna med gamlingarna. ska klippas, mixas och brännas ut. MÅSTE göras klart.

¤ betala körlektionen förra veckan.
 
¤ PA - måstemåstemåste påbörjas.

¤ tandläkaren. måste våga samla tillräckligt med mod att öppna kallelsen jag fått och som nu har legat en vecka.

¤ hämta mitt pass hos polisen. (kan vara en klar fördel.)


nej, nu ska jag ta och belägra soffan med maritas nybakta vetelkibullar och hemgjorda plommonmarmelad, fixa med johannas present, plugga lite teori och börja skissa på en idéskiss till PA.
historia? nja...


we're strangers in an empty space.

image6

lake house är en mycket kass film. 
fjantigt manus, pinsamt dålig regi, ingen logik, slarviga klippningar, halvokej ljud.

tillsammans med keane's "we might as well be strangers", gjorde den min söndagskväll.
en mycket kass film.
men åh, så underbar.






jag är inte den ni ser.

jaha, här sitter jag och dricker tonicvatten, med the proclaimers på repeat.

nej, om man skulle ta och plugga en stund eller två. ta tag i sitt liv och sådär. har ju faktiskt tre historiaarbeten att lämna in, och måste börja på en idéskiss till PA. dessutom skulle vi ha nåt filosofitjafs klart tills imorgon, i stil med "är jag sokrates eller inte, och vad får det isåfall för konsekvenser?". typ.

... ska bara göra ytterligare en lista.
död åt listor. dööööööd.

I would walk 500 miles, and I would walk 500 more.


image5


dadadata... dadadata... dadadata... dadadata, dadadadadadadadadadada....

vi är ju bara för söta.


pray for the stranger you know so well.

blä.

inte kom jag iväg till fjälkinge igår.

jag kom inte ens iväg till stan med johannas sprit, så den stackaren fick festa utan. kan inte varit roligt.

och så har jag en crush på "i'm gonna be". typ sjukt bra.





after all is said and done, you're still you.

- hej morgan, hur mår du?
- jodå, det är okej. hur är det sjä... VAD HAR DU GJORT MED FOTEN?
- alltså, ja, jag är typ myggförgiftad. mina fötter ser ut som ballonger och gör jävligt ont. men det här är ingenting i jämförelse, då skulle du sett dem igår, typ dubbelt så stora.
- ... nej mikaela. det skulle jag nog inte.

MINA FÖTTER ÄR GIGANTISKT JÄTTESVULLNA OCH GÖR AJAJAJAJ-JÄTTEONT.


jodå, födelsedagsfirande för johanna blev det. grattis igen, fittnylle!
vi började dagen med att köra lite femkamp på en gräsmatta vid challan (jodå, vid challan), marie fixade en gigantisk presenning som vi hällde åtta liter sköljmedel över och hade som underlag för diverse aktiviteter. lagom halt, lagom kletigt och jävligt skoj. började med en traditionell stafett, man skulle leta mynt i en balja full med gegga, fortsatte med en innebandyturnering där innebandydrottningen fick visa vad hon gick för. fortfarande på 8 liter snorhal gegga, vilket kanske förklarar att jag - JAGJAGJAG - vann över henne med ett helt mål. robert hade varit stolt.
vi fortsatte i raskt tempo med en mata-varandra-med-choklad-pudding-med-ögonbindel-på-tävling, vilken väldigt snabbt urartade i vem-kan-kasta-mest-chokladpudding-på-vem-turnering. chokladpuddingkrig is the shit, och vi blev ännu lite geggigare, ännu lite grisigare. när vi hämtat oss från den pärsen - och skaffat oss en hel del nya magmuskler av allt skrattande - kände vi oss i duktigt behov av tvätt. dvs vattenkrig. synd bara att vattenballongerna aldrig sprack, så jävla rädda som jag och marie varit om dem hela morgonen! ja, sen urartade mest allting och vi började brottas i väldoftande sköljmedel som dock börjat anta en vagt gråbrun-aktig ton. mycket spännande.
kul som fan hade vi iallafall, och väl tillbaks på genvägen våldgästade vi maries samtliga duschar. mm, brunt vatten försvann i avloppet likt indianen i solnedgången... eller nåt. kan avslöja att chokladpudding i håret inte är någon hit, men att man faktiskt blir jävligt len om huden!

kvällen bjöd på förfest hemma hos mig, trevligt som vanligt. det dracks, åts, skrattades, sjöngs till anne-lie rydé, lektes "jag har aldrig..." och var allmänt trevligt, som det alltid är. kan avslöja att jag har ungefär ett kilo chips över, om det skulle vara någon som är sugen.
väl inne i stan drog vi en runda till biljard, funderade på lotus men när tillochmed frimus hade stängt sa födelsedagsgrisen stopp och vi gick för att vänta på bussen. åh, och på väg från biljard träffade vi festprissarna nr 1, nämligen allas vår kir med sitt ständiga sällskap erik i släptåg. trevliga pojkar, men som alltid när jag och marie träffar någon av våra trevliga pojkar fick emelie fruktansvärt bråttom därifrån. ja just det, så blev johanna själv raggad på av söta brödboden-robban och kim i ES.

(jag fick med mig josefine hem, vi var hemma vid två och satte oss med hundra miljoner kilo chips och snackade till klockan var halv fyra ("mikaela, vi blir alltid så djupa när vi varit ute") innan sängen kallade ordentligt. josefine är bra.)


idag då? tja, jag skulle ganska exakt precis nu vara på näsby bowling, men eftersom bussarna går bajs bestämde jag mig efter en lång tvekan att stanna hemma. hade bokat bana till klockan åtta, men jag skulle inte varit där förrän halv nio. tråkigt, jag som tyckte det skulle bli kul med lite bowling. var i stan med marie tidigare idag och fixade lite, bakfylleåt och träffade morgan som fick göra mig sällskap på bussen hem.
sen sov jag.

jag har de finaste vännerna i världen!


nu är marita och björn här och käkar, underbarare människor får man fan leta efter. jag kommer sakna våra skidresor.


åh, och så har josefine min plånbok, vilket innebär att jag varken har några pengar, id-kort eller bankomatkort. har dock lyckats skramla ihop femton spänn i enkronor och femtioöringar, funderar på att ta sista bussen till fjälkinge och kräva anders på lite pengar. förresten så ringde ingmar innan, munkmannen ni vet, och ville att jag skulle jobba imorgon, och det var som mamma sa, hade nog tjänat en femhundra spänn iallafall.
men jag orkade helt enkelt inte, så jag sa nej. dumt?


kissemjau-mjau, kisse-kissemjau.

jag sitter hos marie.
jag väntar på henne.
hon duschar och rakar benen.
snart ska vi in till stan och träffa josse och sen ska vi till åhus, där det blir käk och förfest i min soffa, innan dyr utgång för att fira johannas 18-årsdag.

mina fötter är sjukt svullna.


don't know what I want.

http://youtube.com/watch?v=kbxt-kkPbM0

seriöst alltså, kolla in. typ sjukt skrattretande.

... then rock me just a little more.

"Du upplever att vissa händelser i ditt liv ligger utanför din kontroll. Att förlora kontrollen är ofta sammankopplat med en inre känsla av obehag. En smygande känsla av att vara övervakad. Ständigt en press på att behöva prestera och att tävla för att bevisa sina färdigheter, antingen i karriären eller i din personliga relation. Det finns en oro över att börja en emotionell kontakt eller att en sådan håller på att bli sämre. Du bär på en känsla av att det är något som du missar i ditt liv. Någon värdefull aspekt av ditt liv är i riskzonen."

jamen tjena. här har man en dålig dag och likfan får man ett resultat lika positivt som kriget i irak när man går på ett jävla drömtydningstest i jakt efter stoff till projektarbetet. tack då, tack som fan.

(och ja, det där första VAR faktiskt understruket, av någon outgrundlig jävla anledning.)


rock me like you've never done before.

fan också. jävla bajsdag.

rock me down right to the ground.

(aaah, du kan ju inte det här.)

rastrastrastlös.
men okej, lite allvar här nu. projektarbete. hm. vad göra? jag vet att jag vill göra någon form av uppsats/avhandling om någon form av psykisk påverkan. haha, tror ni tord köper det konceptet?
avhandling förresten, vilket bra ord. det snor jag. jag vill alltså göra en avhandling om psykisk påverkan. om hur pass påverkade vi människor är av det psykiska. låter det luddigt? det är inte meningen. eller jo, kanske. egentligen är väl meningen i så fall att visa att vårt psyke inte behöver vara just luddigt. undersöka lite om hur mycket fakta det finns mellan psyket och fysiken, hälsan, det praktiska livet. som psykisk ohälsa till exempel. ta terapi. finns det överhuvudtaget någon som helst anledning att faktiskt tro på att man botar exempelvis en depression genom att betala hutlösa summor för att låta någon mupp med fin utbildning och stammiskort på ekbergs sitta i sin fåtölj och lyssna på ens historia, eller borde det i praktiken fungera lika utmärkt att prata med en god vän, gratis?

(sms-paus... strax tillbaka.) 
..................................................
(mysteriet löst och jag är back on track. framgång!)

ja, men ungefär så. och för att ta ytterligare ett exempel - drömmar. drömtydning, finns det någon slags kärna av psykisk påverkan i det? eller typ... fobier, för att ta ett mer lättkopplat ämne. eller... ja, ni fattar grejen. typ så.

kan man göra ett projektarbete om det tros?



och jag bara måste få citera madde, som kom fram till ett överväldigande kritiskt vägskäl i sitt liv idag på filosofin:  "sanningen är inte alltid sann." ("fan vad deprimerande")

och marie, på maxi igår eftermiddag: "pippi är död."




rock this hungry heart of mine.

säga vad man vill om gatukökshamburgare, men jag är iallafall numera den första att skriva under på klyschan "man blir sååå trött på hamburgare av att jobba på hamburgerresturang". sanningen att säga har jag faktiskt inte ens ätit en endaste hamburgare sen jag började på frasses. (mcdonald's räknas inte, det är jag och nina rörande överens om!) däremot sitter det duktigt fint att bli väckt av pappa med ett "jag tänkte köra till sivans och köpa varsin hamburgare till kvällsmat, men du kanske är trött på det?" och upptäcka att nej, en flottig 150grams med ost hade suttit kalasbra. sagt och gjort, pappa åkte iväg med beställningen - och kom tillbaka med den torraste skosula jag någonsin ätit. jag kunde inte ens låta bli att glutta på locket och upptäcka att hm, så de gör sååå med salladen, och jahaaa, de har bara EN ostskiva på de stora burgarna OCKSÅ, och inte har de kört den med locket i rosten...
gruvligt besviken, med andra ord. och så har jag gått och blivit arbetsskadad av min till synes lysande karriär på frasses hamburgare i fjälkinge. välkomna vetja, jag vågar nästan lova att jag steker godare burgare än siv's i åhus.

tisdagar verkar numera vara de tuffaste dagarna i veckan, enligt vårt nya superfina schema. vilket innebär... tre lektioner. lagom överkomligt. världens bästa josefine hälsade på nere i studion imorse, och arbetsliv var inte så farligt som det lät, läraren till trots. filosofi däremot... jag och madde utrustade oss efter bästa förmåga med varsitt block (ja, vi gick direkt efter en och en halv timmes lektion i hur man äter rätt, till mcdonald's.) och begav oss smått spända till lektionen och, vad iallafall jag trodde var, monsterläraren. (tre äpplen hög och superfeminist - lärare i kvinnohistoria! hallå ja? - och dessutom går det rykten om att hon är alkoholist.) smått spända, skrev jag det? nåja, lektionen var faktiskt helt okej, lagom flummig, men det hade vi ju väntat oss, och så LÄRAREN då. eller lärarinnan? äsch, skit samma. hon var DÖHÄFTIG! jag lovar, det var kärlek vid första ögonkastet. nästan iallafall.

(nu fick jag sms... wieeeee!)

vart var jag? just det, läraren. lärarinnan. den, det. it. skitgrym. verkligen. det var typ det. så ni vet och sådär.

(usch, jag blir ju helt till mig i trasorna.)

imorgon är det körlektion som gäller, måste kolla så finanserna räcker till det, hade varit en klar fördel. sen blir det syster och tellme en runda, stora tjejen börjar ju dagis imorgon, innan pa-introduktion på eftermiddagen. känns som om jag borde ha bestämt mig vad jag vill göra tills dess. eller vänta, just det. vi har ju som sagt TORD SOM PA-HANDLEDARE så det kan ju kvitta. WIEEEE!

(usch, stava kan jag inte heller. och när fan började jag använda "wieeee" som uttryck? VADHÄNDERMEDMIG?)

haha, sött! kattungar är mysigt, och på tal om katter så hade vi nyss en här på besök. den satt utanför dörren och promenerade helt käckt rakt in när jag öppnade, som om den aldrig gjort annat. gulligt värre.
gulligt värre.

nej, det här går fan inte.


and I need you now tonight.

image4
ungefär såhär ser mina ben ut. (dock nyrakade.)
jag hatar mygg.




(och glöm det här med att inte göra ett piss ikväll. jag har förfan en hel djungel i ansiktet, måste plocka ögonbryn.)



är det viktigt att jag bara är din?

här ska man vara duktig och städa och dammsuga och grejer mitt på blanka måndagskvällen, och vad gör man? jo, SCHWOPP säger det, och så vips! har man dammsugit upp sitt älskade guldhalsband. det är inte nyttigt att dammsuga helt enkelt, det har jag alltid sagt.

dagen började skitkasst med att jag missade min buss. två gånger! jävla busschaufför till att köra för tidigt! sånt blir man bara kinkig av, och så blev jag sen till mentorsmötet. vilket kanske inte var världens undergång direkt, men ändå! inte ens någon fika fick vi, fick nöja oss med varsin halva äckligt lärarkaffe UTAN mjölk. först efter att ha klagat på bristen på fika, bör tilläggas.
efter den pärsen - de nya ettorna var bara allmänt skumma, och det yttrades kanske sammanlagt tre meningar - tog jag och marie och gick och fikade på riktigt på brödboden istället, där det planerades födelsedagsfirande utav bara attans. planerandet resulterade i en tur ut på öb, där det inhandlades nödvändig utrustning för en ohyggligt stor summa. fredag, mina damer och herrar, kommer bli  o u t s t a n d i n g.

(jag även beställt min första körlektion. kryss i taket!!)

åh, och så avslöjade tord att jag och marie fått honom som handledare i PA idag. låt oss jubla över det en stund. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!

... sådär. nej, allvarligt talat. det kommer bli grymt.


nu då? tja, en dusch hade suttit fint, nu när här är nydammsugat och grejer, sen ska jag inte göra ett piss mer än att hänga upp tvätten i tvättmaskinen innan det blir sängen. jobbig skoldag imorgon - hela tre lektioner, varav två nya kurser. bäst att inte slarva med skönhetssömnen... hosthost. nej, allvarligt talat. jag är störd.




goodbye to the island, hello to the rain.


jobbat hela helgen, roligare än vad det kunde varit. nina är ju som bekant en av de absolut roligaste människor jag träffat, och linda... linda är fan inte långt efter. annars har det varit en ganska tråkig helg, tråkig och tyst. ingen världens sötaste fyllekaja som ringt och upprepat sig sjuttio gånger eller snackat sig hes om sin systerdotter. lite trist faktiskt, men jag har fått sova som en klubbad anka i gengäld.

nu ska jag snart åka in till stan för ett ynka mentorsmöte, det är vad min skoldag har att erbjuda. tänkte faktiskt äntligen lämna tillbaks min iBook till tord dessutom - stora planer!

(ja gud ja, förresten. tord. huva.)


snart höst.

everything I hate.

"2.  MÄNNISKAN UPPLEVER INTE GUDS KÄRLEK OCH MENING MED LIVET, DÄRFÖR ATT HON ÄR SYNDIG OCH SKILD FRÅN GUD.

VAD ÄR SYND?
Människan skapades av Gud för att ha gemenskap med honom. Men hon valde att gå en annan väg oberoende av honom, och gemenskapen bröts. Denna egenvilja visar sig i aktivt motstånd eller passiv likgiltighet mot Gud. Det är detta Bibeln kallar synd.

VEM HAR SYNDAT?
"Alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud." Romarbrevet 3:23

VAD ÄR FÖLJDEN AV SYND?
"Det är era missgärningar som skiljer er och er Gud från varandra, och era synder döljer hans ansikte för er, så att han icke hör er." Jesaja 59:2

"Syndens lön är döden." (skilsmässa från Gud) Romarbrevet 6:23


Denna bild vill visa att synden skiljer människan från Gud som en djup klyfta. Men ändå finns hos varje människa en medveten eller omedveten längtan efter Guds kärlek och en strävan att göra livet meningsfullt på något sätt, kanske genom arbete, lyckligt hemliv, pengar, religion, goda gärningar osv. Men alla dessa försök är förgäves, eftersom de inte kan lösa själva syndens problem."




gör er själva en otjänst och gå in på www.gudalskardig.com.
eller låt bli, förresten.


någonstans inom mig sitter djävulen.

jag är en fråga utan svar
aldrig tydlig, aldrig klar
ingen knähund att klappa ibland
och jag tänker glömma allt ni sagt
jag ska sluta gå i takt
era drömmar, de har aldrig handlat om mig och mitt liv

dagens första - och enda - ljudlektion var som alltid sjukt trevlig. sjukt fint att träffa knäppgökarna igen! och jack är typ bäst.

vad är det som ni vill förstå?
ska ni resa er och gå
om jag säger precis som det är?
och när ska nån fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still?

efter ett snabb titt på måns nya frisyr lämnade jag honom med marie och begav mig för att träffa syster. syster var såklart sen, så jag träffade morgan en stund istället. vilket resulterade i ett: "mikaela, du ser alltid så stressad ut." tack kära du.

era drömmar finns inte kvar

favoritsyster, favoritthelma och jag gick och fikade, as we always do. eller, åt var kanske en bättre definition, fikade gjorde vi nämligen inte förrän vi kom hem och drack kaffe till de medköpta bakelserna och tittade på mängder av kort.

jag vill att verkligheten bränns
jag vill känna hur det känns
att stå stadigt när stormen tar fart
och de som vill styra allt jag gör 
 det är just de som förstör mina drömmar

nu sitter jag här, igen. slår ihjäl lite tid istället för att dammsuga. jaja, har ju bestämt vad jag ska göra som PA iallafall. åh, och så ska jag till hultet med underbaringarna nere i ljudstudion. kan bli en upplevelse. och så är kall pizza jävligt gott. 


jag är inte den ni ser





 I've got a crush on jimmy jansson.

jag vill att verkligheten bränns.

image3

bad voice whisper bad things in our ears
bad voice messing up inside our heads


konsten att överleva lärde jag mig när jag var sju.


hittade min lilla röda bok från högstadiet, den där jag samlade visdomar i.

den som ser sig över axeln får en snyting framifrån, den som ser framåt får en spark där bak. den som ligger ner får känna golvet explodera under sig, den som står högst faller således tyngst. jag vet, för jag har gått i livets hårda skola precis som alla jag känner, och precis som dom vet jag att det bara finns ett motto värt att rätta sig efter: allt som inte tar kål på mig gör mig starkare.

min bibel! hör bara:

går det att få tillbaka det där fria flickleendet, eller är det som med oskulden - har man en gång förlorat den, så har man?


eller:

varför skulle det vara mer värt att hoppa över ribban än att gå rakt under den?


... fan vad dåligt jag mådde.



 


it's more than meets the eye.

ja, så hann verkligheten ikapp en.

gårdagen bjöd på darinslunch och sedvanligt första dagen på terminen-stopp på videomix, upprop och schema/betyg-utdelning (haha, sån jävla tur har jag!), eftermiddagsfika på brödboden och lite tröstartad rea-shopping på halvfart.
kvällen ägnades åt syster och tellme borta på kanalgatan med tacos och "what about brian". trevligt värre.

nu ska jag klä på mig anständigt och kanske tillochmed hinna käka lite frukost över älsklingskristianstadsbladet innan det blir... suck, ja... skola. men det blir nog bra, vi ska bara kolla pirates of the caribbean, käka årets första lunch på södra kasern (mm, jag riktigt längtar!) och sen kolla på en föreläsning av orvar säfström. kändischock!

k-special nästa.

a heart of stone.

sådär, då var sommaren över. tillbaka till verkligheten igen. eller ja, den vanliga verkligheten, den man känner igen från förr.

mitt sista sommarlov är all over och jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv.

like an eagle in the sky.

jävla dagjävel. allt är tråkigt.

jag är skitsur och vet inte varför. dagen började dåligt med en lätt försovning med efterföljande rättegång i stan, ganska jobbig sådan. och jag är ju inte direkt världens bästa på att trösta, trots att jag gärna vill. gick till polisen och fick betala fyrahundra spänn för ett nytt pass, ett pass där jag förövrigt blev skitful på fotot, as usual. sen blev det lite trevligare, träffade syster, daniel och tellme för frukost på trendie (där jag träffade emily!! och emilys underbara mamma!!) innan vidaretransport mot tivoliparken i det fina vädret. jenny och thelma följde med mig hem till åhus, daniel började jobba kvart i tre och pappa och hjördis var ganska glada att få sällskap.
nåja, förutom en tuff start så har dagen varit helt okej. så varför är jag på så jävla dåligt humör? usch, jag vet inte.

imorgon blir det iallafall darinslunch med mina bitches innan kort upprop och tillbaks i skolan igen. känns helt okej faktiskt, särskilt efter att ha kollat in nya schemat. men man vet ju aldrig.

alltså, jag sitter liksom och lyssnar på anna vissi och the poodles. jävla dagjävel.

in my eyes you do no wrong.


image2

 you're still you - josh groban

you will always shine.

nu har jag städat rummet, anslagstavlan, bokhyllan, stereohyllan, nattygsbodet, översta kaoslådan i byrån, soffbordet, och handväskan. jag har satt foton i ramar och spikat upp, jag har rensat bland skolböckerna, jag har överfört alla födelsedagar och linkande från en gammal kalender till min nya, jag har renskrivit anteckningar, jag har tvättat två maskiner tvätt, jag har hängt upp två maskiner tvätt, jag har vikt ren och torr tvätt, jag har tagit upp all disk i diskmaskinen, jag har laddat ner några nya låtar, fört över sju-åtta stycken cd-skivor i datorn och renoverat min mp3, jag har rensat i fönstrena och packat upp ikea-kassen sen stockholm. ja, sen stockholm. händerna har varit sysselsatta, tankarna på helt annat håll.

nu mår jag bara illa.


just a brilliant disguise.

  • champagne vid välkomstskålen
  • vin till maten
  • tre snapsar (lars försökte tävla)
  • en snaps med marie
  • en whiskey till kaffet
  • en snaps med daniel 
  • en whiskey till
  • fyra-fem gin och tonic

sen överlevde jag lördagens bröllop.







(har flyttat hem igen. allt är tråkigt.)


RSS 2.0