sometimes everything is wrong.

har precis kommit hem från en sväng hos mor min, mammas dag som det är och allt. bakade en rabarberpaj med kokos som (trots sin ickebefintliga provsmakning) fick godkänt betyg.
gårdagskvällen var hur kul som helst, tusen tack till alla som var med och ytterligare massor av grattis till underbara emily, som ju faktiskt var anledningen att vi partade över huvudtaget. vi käkade lite här hemma innan emily och eddie kom hit, och klockan 22 kom sextanten och det länge hysch-pyschade sexpartyt drog slutligen igång. killarna var fega och skulle egentligen gått ut och birat under tiden, men efter lite lirkande (från vår sida) och massvis med nyfikenhet (från deras sida) så stannade de till slut. många goda skratt blev det...

banken blev det sen. as always. det var najs. as always.
nu - horisontalläge.

these days I just miss you.

han kommer HEEEM inatt!
min älskade, bästaste, finaste, vackraste porrboll är på väg hem från storstan just i detta nu. och jag som inte väntade hem honom förrän på söndag! min fina pojke, som jag har saknat honom. har inte sett honom sen i måndags kväll ju, en hel evighet sen...

anyhow, mellan glädjeskutten har jag tittat på "hitman", en riktig testosteronrulle med underbara robert knepper och fantastiskt snygge hunken timothy olyphant. riktigt bra faktiskt, kanske lite väl mycket "mission impossible"-wannabe, men helt okej en ensam fredagkväll. mozzarellakyckling med smörsås till middag - mums, säger man då. dessutom verkar febern ha lagt sig ännu litegrann, så efter en varm dusch bör kroppen vara nåt så när på g igen.

nu - duschelidusch...


... we're in heaven.

det är inte klokt vad en halvtimmes pilates och en sval dusch kan göra för humöret! och febern skrämdes iväg med svetten känns det som... har lättat en hel del iallafall. skulle egentligen "hem" till åhus ikväll och bli bjuden på grillat hos pappa, men är fortfarande lite mör. tråkigt, men får vara till en annan gång...
får ha hemmakväll med mig själv istället, tänkte försöka mig på pappas pastasås med kycklingaubergineädelost i nån slags grytvariant till kvällsmat, och ta en längre, varm dusch senare ikväll mot mina ömmande feberleder. slänga ihop nåt gott att knapra på framför en bra film också kanske? jatack.

jag saknar m... har jag förresten sagt att han är bäst i världen? utan konkurrens. kom hem nuuu!


som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken.

tror ni jag provade klänningen? NEJ.

39,7 i feber och hela världen snurrar. jag känner mig FULL.

ner i soffan, plats!

don't wanna fall asleep cause I'd miss you.

håhåjaja. lyssnar på aerosmith och vet inte riktigt vad kvällen bjuder på. är inte ett dugg trött.

var på make up-stores klubbkväll innan med marie och emelie. hemskt vad champagne slinker ner lätt.  hoppsansa.

muäh. nu ska jag iallafall prova min nyinköpta klänning, ångesten tillåter det inte förrän nu. kanske bjussar på en bild. KANSKE. kanske inte. förmodligen inte.

and I think everything is going to be allright - no matter what we do tonight.

usch vad det svider i plånboken. har varit på stan med marie - kan bara sluta illa... menmen, JÄVLAR vad snygga kläder jag fått tag på! (dessutom klänning till emilys student, så slipper gå naken. det är bra.)
ska snart ta ett ryck med lite städning och pilla på lördagens födelsedagspresent. snart. ska bara vila huvudet lite, tror minsann jag har feber... snyft.

åh! och så ringde papps innan och bjöd hem mig på grillat i åhus imorgon, det var mer än välkommet. ska ta en kik på mina miljoner väskor jag har kvar där också, känner mig inte riktigt taggad på att köpa ny...

kim persson. jag vet bara en sådan. vilken kim persson är du?

it's not somebody who've seen the light.

mm. den inställda stockholmsresan i kompott med megastor rastlöshet resulterade i biffar på ett kilo köttfärs.
och det luktar ljuvligt från spisen måste jag säga...

but after all, you're my wonderwall.

marie har precis gått och jag hör en massa icke-existerande-och-mycket-vilseledande-på-ett-skrämmande-sätt-saker i stormen som rasar på balkongen. TAR DU SÖNDER FLER AV MINA PLANTOR SÅ JÄÄÄÄVLAR!!

marie bjussade iallafall på sällskap till 'house' och de hemgjorda första-gången-försöka-sig-på-cevapciccisarna blev faktiskt helt okej. åt alldeles för mycket dock, i vanlig ordning, så nu har jag ajaj i magen. nej. snarare ajajajaj-aaaaj.
och ute bara blåser det. hujedamig.

jag ska packa nu. nej. snart. jag borde nu. vi drar till stockholm imorgon you know. typ kl. 5 på morgon. 20 över för att vara exakt. eller är det 23? skitsamma, packas bör det iallafall göras och eftersom jag "glömde" tvättiden idag (läs: gick hellre på stan och fikade med kalaspinglorna) får jag väl handtvätta det viktigaste. och DÅ mina vänner, DÅ underlättar det om det hinner torka tills man åker.

vem vill sova med mig inatt? cause I'm damn sure I don't wanna sleep by myself. lite kli på ryggen önskas också. tack på förhand.

it's the same old song and dance.

the punishment sometimes don't seem to fit the crime.

gräsänka ab som talar. m åkte hemifrån tidigttidigt imorse och lämnade mig med en lägenhet som ser lika förjävlig ut som alltid. (lilla, lilla husfru.)
dags att hoppa in i duschen och förbereda sig för en dag på stan och presentinköp. och ja, fika såklart. städa kan man göra när man är död.


som barn tar man kärleken för given.

ibland bara klickar det med en människa. ibland känner man bara att man förstår varandra.

jag tycker det är lite sorgligt att de flesta jag klickat med inte längre finns hos mig. jag kan inte hjälpa det, jag är egoistisk.
och det som är absolut sorgligast är att jag inte fått säga hejdå.

can't somebody take me home?

kaffe, porslinsskärvor och blod i hela lägenheten. rena rama stockholms blodbad.
shiet.

jag är numera stolt moder till en liten spädgris på 15", let's call him hp. jag har blivit DATORÄGARE. fantastiskt. nu slipper m dra hem datorn varevigaste dag (jag har fler filer sparade på den än han själv - och då är det ändå hans jobbdator.) och jag kan plugga närFAN jag vill. lagom nöjd.

åh, och så åker jag nog till stockholm på onsdag. antagligen.


when you go down.

recept för botning av baksmälla:
1. sov större delen av dagen. i sängen eller soffan spelar ingen roll.
2. tryck i dig nåt salt och fett, trots att det känns som att blotta tanken på mat får dig att spy.
3. tyck synd om dig själv en stund. låt alla få veta det.
4. ta en lång varm dusch. tvätta håret.
5. borsta tänderna och ta lite ögonskölj till de blodsprängda tu.
6. spendera resten av livet med att genomgå samma misstag om och om igen, för att sen när du blir gammal titta tillbaka på din ungdom och nästan skämmas över hur roligt du hade.

nu ska jag åka och sitta barnvakt åt min 26åriga tvåbarnsmor till syster. hon är nämligen hemskans mörkrädd.

want you to see me in everything.

åååååhhh... hela världen snurrar.... få den att sluta, snälla?

mår - hör och häpna - SÄMRE än i förmiddags nu. gick in och däckade i sängen och kom inte upp förrän m kom in och pussade mig hejdå. ska slänga ihop en snabbispaj till sen frukost/lunch/mellanmål/middag/whatever, och ta en lååååång dusch. det måste hjälpa. det bara måste!

(allvarligt talat, mikaela. sen monsterbaksmällan i kroatien där jag inte blev människa förrän vid midnatt NÄSTA dygn, är det här ingenting.)

dessutom kom jag upp från min medvetslöshet i sängen till en klinisk ren lägenhet. inte ett spår kvar av alla flaskor, brukar, glas, disk, smulor och matrester. jag har fostrat honom väl, min prins.

törstig var hon.

håhåjaja. got two words for you: fy. fan.

grymt rolig kväll/natt om än något vinglig. champagnen visste vart den slog. men en flaska var? och SNAPS? jag snapsar ju inte ens.

huvudet känns som det blivit överkörd av en ångvält, men bara man undviker hastiga rörelser blir det nog bra. kroppen fullkomligt SKRIKER efter det salt och fett som chipsen framför mig kan inbringa, men hittills har de inte vunnit.
ska krypa tillbaks under täcket bredvid m istället, som av någon anledning verkar tröttare än jag. men det är kanske inte så konstigt, var ju han som fick dra hem mig inatt, raglandes på mina 12centimetare; full och glad, full och glad...

lillklockan klämtar till storklockans dön.

min man (läs: pojke) är för go. för tillfället ligger han naken inne i sängen och drar en massagespindel över låren. ("ont i benen")
okej'rå.


det glittrar.

jaha. ytterligare tre timmar bortspolade framför datorn och nya favvo-bloggen. (ha! tror ni jag delar med mig, va? TROR NI?)
kom loss nu. städa badrummet och röj undan kläderna på sängen så får du läsa mer sen. m-hm.

life is a rollercoaster.

anledning 24048358376 till att jag är så förbannat in löööv with dr. gregory house:

sörjande man (frugan ligger med hjärtstopp) sitter i sjukhuskatedralen och ber med tårarna strömmande.
house: - jag hörde att du inte trodde på gud.
sörjande man: - det gör jag inte. men jag lovade min fru att göra allt jag kunde för att rädda henne.

kärlek! åååh, jag vet ju vem som ska köpa house:boxarna när skatteåterbäringen kommer tillbaks. (jagjagjag!)

imorse vaknade vi förövrigt av att fem brandbilar körde in på vår boendeparkering. m sprang ut för att kolla vart det brann, och lyckligtvis var det inte i vårt hus. vilket kanske var tur, för jag låg långt under täcket och hade ingen som helst lust att börja fundera på "vad räddar du i en eldsvåda om du bara får välja en endaste sak?". det är tur vi har våra män!

no, you can't read my pokerface.

shiddiemaggiddie, vilken rolig kväll vi hade igår! MASSVIS med folk på banken och MASSA kändisar... bl.a. min lilla söta nästis som tydligen TAR STUDENTEN och grejer. hon är fortfarande inte mer än tre äpplen hög och springer omkring barfota bland husvagnarna på landön för mig. suck. dessutom var ju daniel, min f.d. styvsysterson (haha!) ute - as always. en redig casanova det där, och för mig kommer han alltid vara den lille killen som introducerade mig för 'sagan om ringen'. jag börjar bli gammal, helt enkelt. och bitchig, men det gillar jag.
på lördag går vi på det igen, och då hoppas vi på ett litet uppsving i medelåldern.

(fatta att det var RIKTIGA noice (läs: marcus jäkla öhrn) som var på innergården igår, och inte nåt kristianstadsband med massa covers, som jag först trodde. det här måste rapporteras till syster SNARAST.)

skulle egentligen hinna färga håret idag - men det orkar jag definitivt inte i det här stadiet. sen skulle jag hinna köra bortom till domus och lämna formarna sen kalaset till cecilia - men jag är definitivt inte körduglig.
däremot ska jag plocka iordning lite sen dryckesstunden igårkväll och slå in paket innan det blir staffanstorp och kalas resten av dagen. god mat och trevligt sällskap - mikaela är lyrisk.

första gången som du är riktigt kär.

åååh. 'house' är mitt absolut bästa! för att inte ha kunnat se denna fantastiska serie på tre hela veckor, blev det verkligen en kärt återseende. har fortfarande inte slutat gråta.
(för alla oinvigda är det självklart senaste säsongen jag talar om, på canal+ only. 4:ans repriser, också de på tisdagskvällar, har jag redan sett... och jag ska bespara er detaljer, för det är verkligen OUTSTANDING.)

lite halvtråkig dag, härlig start med frukost hos favvomarie och sen lite fikande och torgande med tillkommande angelica. sen vart det inte så roligt längre. med brist på underhållning ställde jag mig väl hemma vid spisen och började laga soppor och såser till frysen, sen slöslumrade jag framför eftermiddagsserierna på fyran resten av dagen. m kom hem och vände - golfbanan hägrar these days. funderar på om jag ska bli lagom stött för att få en dåligt samvete-massage.
ska plocka iordning för kvällen nu iallafall, sen väntar snart sängen. är inne i en sova-dåligt-period igen, ständigt trött. hoppas nya maten gör sitt till det. (ja, går på ny diet... min läkare måste hata mig.)
gårdagen bjöd på bullbak och fika i parken till kalvinknatet. jodå, kalvinknatet. både picnickorgen och kaffetermosen var på plats, viktigt! (vuxenpoängen smattrar....)
imorgon blir det mysfrukost och lunch på stan med lilla storasyster, trevligttrevligt. vi gillar utefika lika mycket båda två, hehe...
sov gott!

(åh. sen har jag en telefonräkning på 1500spänn. grattis till mig.)

falling again.

tradigt att man är duktig och äter sallad till lunch och blir så satans chokladsugen att det inte finns. är ju tanken som räknas iallafall.

"in treatment" på tv, m är på golfbanan och jag är fortfarande trött. jag menar, riktigt trött. måste sluta slarva med drogerna.
eurovision och grillat hos svärföräldrarna igår, väldans trevligt. en utgång planerades, men efter alla himskans länder i den här världsdelen blev klockan alldeles för långt efter läggdags, var bara till att åka hem och slänga sig i sängen. 
ikväll blir det tacomys i soffan, lagom skön avslutning på en alltigenom slapp helg.

18 - a life ago.

vilken sängtomte jag är idag! känns verkligen som en riktig slappesöndag och ingenting annat, har inte gjort mycket mer än idkat horisontalläge. sov ända tills m gick upp och syster ringde i förmiddags, åkte med till bromölla en sväng och sen tillbaka hem i säng efter ett kortare matuppehåll. sen sov jag gott igen, haha.

ikväll är det iallafall eurovision, och för att spä på vuxenpoängen ytterligare blir det väl nåt gott att äta och lite fåkkela framför tv:n. m är på golftävling hela dagen, sjukt tråkigt! det är minsann tur jag har honom, annars hade jag inte haft en endaste anledning att kliva upp ur sängen överhuvudtaget. han är brabra!
håller annars tummarna så de blånar för att vädret kan vara vackert imorgon, så jag kan dra med ovanstående darling på picnic. annars borde söndagar avskaffas.

nu ska jag kika lite på datorer, tjing!


if it's all I ever do.

ja. vad ska man säga?
vi är tillbaka i gråa sverige igen efter en fullkomligt galen vecka in das croatia. allt är tråkigt. uttryck som "alla heter glenn i göteborg", "säj ja svääääer", "brushaaan" och "skål ta mig fan" har fått en helt ny innebörd.
och nu är allt tradigt. vad händer sen liksom?
bluäää.
jag återkommer när livsgnistan återvänt, jao. tack o hej.

can't you see what I see?

oh herre jissenes. här sitter jag och försöker lugna mina stackars söndertrasade flygplansnerver med en stor kopp örtte, uppblandat med en rejäl skvätt konjak. jag vill kräkas.

aja, in i dimman, tänkte jag säga, men upp i luften var vad jag menade. helt enkelt. jag är inte klok. håll ställningarna åt mig! fiapia kommer strax och hämtar, taxi som hon är. underbaring! hey ho, let's go. (hahahihihahaho.)

jag hoppas på att däcka på planet så fort vi lyft.

stackars dem som aldrig tyr sig till andra än sig själva.

suck, inte roligt att packa... vissa tycker det förlänger semestern, jag tycker bara det är astråkigt. inte roligt att vara själv heller, m har varit och spelat golf och kommer inte hem förrän om en liten stund. tråkigt, men får hoppas på att bli klar innan dess. får ju ägna återstoden av kvällen med panikmys så det räcker för en vecka. tänk att jag FRIVILLIGT ska vara borta en hel vecka igen. vem ska nu sjunga godnattvisor tills jag somnar? vem ska mysa med mig på morgonen innan han går till jobbet? vem ska komma uppkrypandes och pussa mig i nacken halvt sovandes mitt i natten? inget ont emot emelie och marie, jag älskar er till döds tjejer, men försök inte ens. haha.

nähäpp. ett sista ryck innan dusch och lite avstädning av lägenheten? 'kejdå.


(jag har lite dödsångest över flygresan sedan ungefär ett dygn tillbaka. mest om ni undrar.)

love me, hate me, say what you want about me.

sen har jag fått en något pinsam crush på britneys "if you seek amy". (nej, har inte hört den innan, vet att jag är sååå efter.)
har inte tid att sitta här. hade en underbar födelsedag och -firande och allt det där men packningen till imorgon är fortfarande inte påbörjad, och vi lämnar stan kl 5 imorgon bitti. här ligger jag och solar imorgon:

  


... ba's'att ni vet liksom. hejrååå.

RSS 2.0