little black magic baby dressed in white.

haha, hade skoj som satan igår!
förfestade lite hos favoritemelie i vä, sen vart det bussen in till stan där vi började lite lugnt på hessle med varsin grogg, som jag tjänade ihop genom att dricka nåt svinäckligt hopkok av äppelvodka, honung och socker som emelie utmanade mig med. på hessle träffade vi iallafall oscar som blivit av med sitt kompisgäng, han anslöt till oss och vi stack så småningom bort en runda till biljard, efter att emelie misshandlat oscars mer... intimare delar. på biljard var det fullt ös, oscar träffade sina kompisar, vi träffade emanuel och alla shotade tequila, på en av oscarkompisarnas räkning. senare fortsatte hela gänget bort till frimus, där det bara var halvöppet och alltså inget inträde, och där vi fick ytterligare drinkar betalda av Den Adlige Filip.
efter att ha väntat på marie som fick leka mamma, sagt adjö till oscar, delat en tikka på subway, och till på köpet haft en härligt trevlig pratstund med två killar som skulle cykla till hammar, tog vi sista nattbussen hem. eller ja, till vä. och det var DÄR, gott folk, som det verkligen hände grejer!

- marie, marie. MARIE!! full-erik sitter längst bak i bussen, i mitten. MARIE!!
-  mikaela, KIR SITTER BREDVID!!

resten av bussresan var... en upplevelse.

- ni får FÖRFAN se till att höra av er nån gång!!
- jaja, har jag ert nummer då?
- tja, du har mitt iallafall.
- åfan, är det
du som är "mikaela snygg" i min telefonbok!?

tacktack, säger man då. tacktack, och ha det så trevligt i bulgarien killar.

jodå, så vi hade riktigt riktigt jättetrevligt. bautamycket, faktiskt. och det är nog bara vi som kan gå ut en kväll med målet "nu har vi riktigt kul ikväll tjejer", och verkligen ser till att ha det.


efter ytterligare en dag med tjejerna, intagandes mat men för en gångs skull i sommarvädret (när ska det bli sommar igen?) och ett nästan bort-lovande till jobb över kristianstadsdagarna, ytterligare en sötjacob-träff på bussen och äntligen åtminstone en maskin tvätt i tvättmaskinen, så har denna söndagen snart också gått. en jävligt trevlig en, visserligen, och snart är det kristianstadsdagarna. planerar att ta det lugnt hela kvällen, tvätta lite, plocka undan och ta en lång dusch. lite mat hade också suttit fint för tillfället, faktiskt.

imorgon blir det farfar och övningskörning. håll er inomhus.




Kommentarer
Postat av: Marie

Den Adlige hette inte Linus. Filip ju!

2007-07-02 @ 16:16:08
URL: http://marreyouknow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0