this life is so confusing, feels like I'm always losing.

mums. när eftermiddagsfikat består av en stor kopp te och tunnbrödsrullar med philadelfias underbara nytillskott philadelfia yoghurt kan det lätt hända att söndagstråkighetsdeppigheten bleknar litegrann. lägg därtill att det blåser SVINKALLA vindar ute, vilket rättfärdigar timme efter timme uppkrupen i soffan med ett berg av filtar och kuddar framför lite vårinspirationsbloggläsning. (nej, jag har inte kommit till 'gomorra' än.)
på grund av ovannämnda inspiration har jag kommit fram till det ta-mig-i-kragen-stadie som krävs för en ordentlig storstädning. imorgon blir det således en riktig vårstädning med allt vad det innebär - fönsterputs, kylskåpsrensning, lakansbyte, våttorkning av golv... sjukt tråkigt att genomföra, men med tillräckligt hög musik kan man lida sig igenom det för att sen när allt är färdigt må förträffligt bra när golv och möbler (och fönster!) glänser. däremellan blir det dessutom uteserveringsinvigning med världens bästa fia och kanske rentav ett ordentligt knippe tulpaner?
se där, vad livet kan tyckas se ljusare ut med lite distans. 'mäklarna' och 'parlamentet' på det ikväll, sen kan det minsann gärna braka loss en ny vecka med allt vad det innebär. om inte annat; en vecka närmare systemet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0