vi kysser varann och somnar med fönstrena öppna.

usch, ibland undrar jag hur jag funkar egentligen. när älskling hade varit hemom och vänt iväg igen, till träning den här gången, gjorde jag slag i att göra kvällsmat till mig själv. har varit vegetarian idag: hemgjord potatis- och purjosoppa till lunch och sen blev det nån pastahistoria med färska kantareller till middag. jag har nog förätit mig på kantareller. brukar tycka det är såå gott, men trots att jag var så hungrig att jag skakade blev det bara några tuggor innan det åkte i soporna. OCH NU SITTER JAG OCH KRÄNGER I MIG GLASS MED OBOYPULVER OCH CHOKLADSÅS ISTÄLLET. hujeda mig. och vet ni det värsta? vet ni varför jag rotade upp glassförpackningen i frysen? jo. FÖR ATT JAG FÖRSÖKTE INTALA MIG SJÄLV OM ATT DEN MÅSTE ÄTAS UPP, FÖR VI HAR JU SÅ HIMLA LITEN PLATS I FRYSEN.
aja. gott är det iallafall.

har varit duktig som tusan idag och pluggat hela dagen lång, är lite trött i ögonen efter allt datorskärmsstirrande bara. skönt att ha undan lite iallafall. när m kommer hem stupar han nog i säng ganska snabbt, han somnade i mitt knä innan och är helt slut tydligen. sicket meseri. kan iallafall utnyttjas till den milda grad att jag skriver klart tentan inatt; jag jobbar bäst under stress, och helst nattetid...

imorgon är det måndag igen. vad göra? hoppas att äckelsnön är borta och ta en långpromenad kanske? städa badrum och handla och kolla in nya temat i umeå. yesbox.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, för det är sååå mycket snö ute. Akta så du inte går ner dig. Fnizz.

2009-02-01 @ 20:44:09
Postat av: Marie

Det var jag som skrev! Så du inte tror det var nåt mongo som ville jävlas.

2009-02-01 @ 20:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0