the angel on my right ain't hanging out with me tonight.

gaaah! jag blir så himla trött.
sitter och kollar på "kvällsöppet med engdahl" eller vad det nu kan tänkas heta. handlar ikväll om gängkriminalitet i sverige. där sitter politiker, författare, advokater och till och med självaste högsta hönset på rikskrim. och vilket höns därtill - man blir ju mörkrädd när man tänker på att en man i hans position innehar ett så förbannat trångsynt synsätt.
högt uppsatta människor som sitter och diskuterar och leker amatörpsykologer, och de intervjuar avhoppare och denho acar själv, ledare för OG i sverige - och de är så jäkla ägda. vad de vill ha fram till tv-tittarna är att det är HEMSKT och FRUKTANSVÄRT och FULLKOMLIGT ONÖDIGT att låta sig dras med i gängkriminalitet... och så beter de sig som fullkomliga idioter, skämmer ut sig totalt. visserligen är denho acar en väldigt smart kille, no doubt, men kom igen! om man i präktiga sverige ska göra ett program där man vill AVRÅDA svenska ungdomar att ens fundera över att gå med i ett gäng eller liknande, ska man väl FÖR FAAAN se till att iallafall verka smartare och mer sanningsenliga än the bad guys?
nej, så jävla ägda är ni sverige, med näsorna i luften.
totalt jävla ägda.

(och tommy, bitr. chef på rikskrim: skratta lagom. du sitter i tv  med ett pålagt flin och säger: "vi tar honom. förr eller senare så tar vi honom." gissa vad? jag tror dig inte. ni kommer aldrig få tag på vare sig denho eller flera gängledare med honom - inte levande. så se för fan till att torka bort flinet snabbt som ögat och börja göra ditt jävla jobb istället så kanske du kommer till insikt förr eller senare och kan göra lite satans nytta!)

och karolina ramqvist - ska du föreställa författare ska jag fanimig satsa på att bli president.

Kommentarer
Postat av: emma pemma :)

jag tror världen hade blivit mer tillåtet att ha PMS och kärleksbekymmer om du hade varit president. BRA IDEE!

2009-01-29 @ 09:44:23
URL: http://leoparden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0