there's a reason why people don't stay who they are.

för man fååår faktiskt sova till tolv när man är ledig. speciellt om man vaknar halv tio, funderar på att gå upp men istället rullar runt på mannens kudde och somnar om i godan ro. vafan ska jag göra uppe? m är på jobbet och vårt vackra hem behöver städas. klart man stannar kvar i sängvärmen då.

nu - snabbt in i duschen och göra iordning för en sväng på månglarmarknaden med systeryster. sen ska jag träffa fia och förmodligen fika lite. brukar bli så när vi träffas, hehe.
igår förgyllde körtelfebriga marie våra underbara kristianstadsdagar, och för första gången i år kändes det också som just kristianstadsdagarna. hm. åt korv och tog en öl med joel på stora torg, innan joel kom med den briljanta idén att gå ner på nöjesfältet - "där känner man ju sig som barn på nytt". fick med honom i batman, så kvällens kvot av karusellpirr i magen blev därmed uppfyllt. han vann hem en liten nalle till bästaste fia innan han lämnade oss åt friterad banan och en sväng bland folket. nostalig på hög nivå! fy fan vad vi har haft roligt under kristianstadsdagarna, det är synd och skam att magin nästintill försvunnit. skam!


ikväll ska jag träffa kim!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0